Follow:

tuflaa – keeps your warm

 photo 2015Tuflaa1a_zpsw8h5xwww.jpg
Het weer wordt koud en kouder en zoals jullie mij kennen, heb ik altijd koude voeten. Om warm te maken heb ik meer dan twee tot drie sokjes nodig. Dus ik heb een slofjes nodig zodat mijn koude voeten warm krijgen. Vandaag laat ik mijn nieuw slofjes tuflaa zien.

 photo 2015Tuflaa1aa_zpsypljtmn5.jpg
Tuflaa sloffjes zijn van zuiver scheerwol en worden met de hand gemaakt.

 photo 2015Tuflaa1aaa_zps0ei9ul8l.jpg
De zool is van Italiaans rundleer. Ik heb in rode kleur in maat 37 en het precies goed voor mijn voeten.

 photo 2015Tuflaa1aaaa_zpscxjcdtv9.jpg
Mijn koude voeten dragen tuflaa slofjes aan. De slofjes slofjes bevatten geen schadelijke stoffen. Ze zitten heerlijk en niet zwaar. Mijn voeten worden lekker warm maar zonder sokjes aan heb ik koude enkels. Dus als je echt koude voeten tot enkel net als ik dan beter je een “Tuflaa’s met gebreide rand” bestelt, wel stuur dan een mail naar info@tuflaa.com. Dan ontvang je uitgebreide informatie over de leveringsvoorwaarden en kosten.

Wat fijn is dat de Tuflaa slofjes gewassen kunnen worden (wolwasprogramma 30C) maar let wel op dat ze niet van een warmtebron laten drogen.

 photo 2015Tuflaa1aaaaa_zpsrrk7ndyj.jpg

Tuflaa slofjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten vanaf maat 20 tot maat 50. De prijs is varianten vanaf €27,50 tot €42.50. Op de Tuflaa webshop vind je meer kleuren in wit, grijs, zwart, rood en blauw. Genoeg keus dus! De betaling is met iDeal, de verzendkosten zijn inbegrepen bij de prijs bij verzending binnen Nederland.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
    
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like