Follow:

Twickto Aviation #1

Twickto Aviation #1
Een tijdje terug ontving ik een pakket maar niet voor mij. Het pakket is voor mij zoon. Met plezier ging mijn zoon unboxing doen. Er zat een speelgoed van het merk Twickto in het pakket. Djess kent het wel Twickto maar zelf aanraken en bouwen nog nooit. Het is dus dit is zijn eerste ervaring om Twickto te bouwen. Super excited. Vandaag laat ik aan jullie zien. Kijk je mee

Twickto Aviation #1
Aviation #1 speelt in op de vrije wereld van het luchtruim. Een enorm groot vliegtuig, een supersonische Helikopter of een Spacecraft voor buiten de dampkring. The sky is the limit. Stuk voor stuk prachtige creaties om te bouwen en mee te spelen. Maar jouw fantasie kent geen grenzen, dus bouw wat je uiteindelijk wilt.

Twickto Aviation #1
Twickto Aviation #1 heeft maar liefs 318 onderdelen. Zo ziet de doos er uit. Hier en daar staan plaatjes en wat informatie. Er zit ook een instructieboekje in. Maar zonder eerst naar instructieboekje te kijken, deed mijn zoon gelijk aan de slag te bouwen de Spacecraft te bouwen. Maar hoe moest je de onderdelen in elkaar vast doen? Ja hoor! Djess werd een beetje in de war dus tja eerst moest je even naar instructieboekje vanaf begin terugkijken hé! Daar staan plaatjes hoe de onderdelen in elkaar vast draaien. En ja hoor staat eigenlijk ook al de instructieplaatje op de doos (zie op de foto – de rechterkant).

Twickto Aviation #1
Twickto Aviantion #1 is 3in1 bouwset, hier kan je een vliegtuig, helikopter of spacecraft te bouwen. Djess heeft voor Spacecraft gekozen. De onderdelen zijn best groot, gemaakt van kunststof maar ze zijn stevig. Met plezier bouwde hij de Spacecraft in elkaar vast draaien met zijn hand maar ook met Twicktool. Heerlijk zo te zien ,zo zoet bezig. De onderdelen in elkaar kan je met je hand twisten/klikken of gebruik de speciale Twicktool om deze vast te draaien. De Twicktool is de doos meegeleverd.

Zo zoet aan het bouwen. Ik vind het zo leuk om te zien hoe hij bezig aan het bouwen.
Twickto Aviation #1Twickto Aviation #1Twickto Aviation #1Twickto Aviation #1Twickto Aviation #1Twickto Aviation #1
Hier is dan! Echt enorm groot Spacecraft!

Twickto Aviation #1
Erg leuk speelgoed om mee te bouwen. Je kunt Twickto zelf of samen te bouwen. Eerlijk vind ik zelf ook leuk om mee te bouwen maar dat doe ik niet. Superleuk speelgoed voor de kinderen die dol op bouwspeelgoed dol zijn. Twickto producten zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 tot 99 jaar. Twickto producten kan je bij de winkels kopen of Online. Dit Twickto Aviantion #1 is genomineerd voor speelgoed van het jaar 2018. Vergeet dus niet je favoriete speelgoed te stemmen.

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like