Follow:

Unboxing : Disenyo shoplog ( gewonnen )

Disenyo
Een paar dagen terug kreeg ik heel erg leuk nieuws dat ik gewonnen heb. Sonja van yustsome.nl was jarig en ze heeft aantal winactie regelen voor haar bezoekers. Toen ik shoptegoed winactie “Win 75 euro DISENYO shoptegoed” zag, waagde ik om mee te doen. Onverwacht dat ik heb gewonnen. Superleuk natuurlijk! Ik kan dus wat leuke spullen bestellen en vandaag unbox ik voor jullie. Benieuwd? Kijk je gauw mee

Disenyo
De webshop Disenyo kende ik nog niet maar toen ik op de webshop ging rondkijken, zie ik daar erg leuke dingen zoals tassen en sieraden. Ik besloot om een tas te bestellen. Ik heb voor een Tassen Palm “Lanero Bag Stripe Black” gekozen. Deze stijlvolle tas heeft 2 zachte buigzaam draaghengsels van leer, ik vind het dat fijn. Deze tas is met de hand gemaakt van de fijne vezels van natuurlijke gedroogde palmbladeren. De binnenkant zijn er 3 binnenzakjes waarvan 1 met rits, altijd handig zo`n extra zakjes. Met een magneetsluiting sluit de tas goed af. De formaat van de tas is klein maar er kunnen wel aantal dingen erin zoals powerbank, tissue, lipstick, handcrème (beter de mini variant), mini parfum, smartphone, alleen portemonnee kan helaas niet in. Maar ja zo`n klein tas is speciaal voor gelegenheid die je hoeft niet alle spullen mee te nemen.

Disenyo
DisenyoDisenyo

Disenyo
Naast de tassen verkopen ze ook de sieraden. Een uniek en echte eyecatchers sieraden. Ik heb voor een parelmoer armbandje. Parelmoer is een kalkproduct, het bestaat uit dunne laagjes kalkkristallen. De parelmoer wordt handmatig gepolijst, hierdoor krijgt de parelmoer een prachtige glans. Dankzij elastiek past deze armbandje goed voor mijn kleine pols. Het makkelijk in en uitdoen dus.

Disenyo
Van de shoptegoed heb nog een paar euro`s over. Na zoektocht heb ik voor een sieraden gekozen. Ik heb ik voor een crèmekleurige oorknoppen besteld. Deze oorknoppen zijn gemaakt van baroque parelmoer. Een simpel oorknoppen maar het ziet er casuele en stijlvol oorknoppen die past voor elke outfit.

DisenyoDisenyo
Ik ben blij met alle producten die ik zelf uitgezocht. Dank je wel Sonja. De fashion items ga ik vandaag dragen naar bruiloft. Het komt allemaal precies op tijd. Thank you Sonja en Disenyo. Alle producten op de webshop Disenyo zijn met hand gemaakt van natuurlijke materialen en kunnen daardoor variëren in kleur en structuur. Heb je ooit op deze webshop besteld? Zo ja vertelt in de comment hieronder.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Eline

  Wat fijn dat je gewonnen hebt. Ik vind de oorknoopjes heel mooi. De rest is niet echt mijn ding. 😉
  Eline´s last blog post ..Handige mama gadgets in de #GETITCOVERED goodiebag

  05 July 2018 at 18:09
 • Reply Amylia De Schepper

  Wat een leuke prijs! Super dat je gewonnen bent, geniet van je leuke spullen!

  04 July 2018 at 10:03
 • Reply Jouvence

  Wat heb je leuke items gescoord met je gewonnen shoptegoed! Vind de oorknopjes erg leuk.

  03 July 2018 at 23:31
 • Reply Sonja

  Ik ben echt jaloers hoor… wat een mooie items!
  Sonja´s last blog post ..Nieuw | Zoella Beauty | Verzorging voor je handen

  03 July 2018 at 19:33
 • Reply Kiki Hasselton

  gefeliciteerd!! en wat een super leuk tasje zeg!!!
  Kiki Hasselton´s last blog post ..Restaurant Pearl in Den Haag, een pareltje zoals de naam al doet vermoeden.

  02 July 2018 at 16:49
 • Reply Danielle

  Altijd leuk om zoiets te winnen en goede keus heb je gemaakt, zo’n stijlvolle tas!

  02 July 2018 at 08:53
 • Reply nicole

  Wat leuk dat je gewonnen had! Gefeliciteerd. Ik vind dat je leuke dingen hebt uitgezocht.
  nicole´s last blog post ..Hoe maak je een te kleine dekbedhoes passend?

  02 July 2018 at 06:58
 • Reply Elisabeth

  Wat leuk dat je shoptegoed gewonnen had! Leuke producten heb je ervan gekocht!
  Elisabeth´s last blog post ..Persoonlijk #2: 30 dagen blog challenge

  01 July 2018 at 16:43
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge