Follow:

Unboxing #getitcovered goodiebag & Winactie

#GetitCovered
Laatst kreeg ik een superleuk goodiebag thuisgestuurd van de leuke webshop Smartphonehoesjes. Voor hun speciaal campagne met hastag #getitcovered hebben ze voor mij een goodiebag samengesteld. In de goodiebag zit er allemaal leuke gadgets die super handig zijn. Vandaag laat ik aan jullie stuk per stuk zien. Kijk je gauw mee

Universele tafelhouder voor tablets €39,95

#GetitCovered
Voordat ik de producten stuk per stuk uit de goodiebag laat zien, ga ik eerst een handig gadget die ik zelf mocht kiezen. Ik heb voor een universele tafelhouder voor tablet/ipad gekozen. Deze handige tafelhouder kan je overal gebruiken waar je maar wilt, waar de tafel staat. Deze houder is eenvoudig vast- en los te bevestigen met de meegeleverde klem. Dankzij anti-slip pads beschermen de meubels. Wat ook nog fijn is dat je deze houder heel makkelijk kunt opvouwen. En Je kunt hem dus overal meenemen. Wat ik graag wilt een houder voor smartphone erbij meegeleverd. Je hoeft het niet de tablet vasthouden, lekker vrij handen. Je kunt dus andere dingen doen en tegelijkertijd tabben. En nu kan ik bloggen en tegelijkertijd naar de TV kijken via tablet. Heel blij mee!

#Geitcovered#Geitcovered

Nu is het tijd om de inhoud van #getitcovered goodiebag te laten zien. De tas is een katoenen tas met daarop tekst #getitcovered. Erg leuk!

Inhoud #getitcovered goodiebag

#GetitCovered
Met plezier heb ik de unboxing video gemaakt met hulp van mijn zoon die is dol op om unboxen te doen. Hierboven zie je de producten uit de #getitcovered goodiebag. Ze zijn echt superleuk en handig gadgets. Hier word ik echt blij van.

Zwarte VeryFit Activity Tracker & Heart Tracker €24,95

#GetitCovered
Met deze activitytracker van Veryfit kan je op een makkelijker manier wat je hartslag is, aantal stappen en verbrande calorieën checken. Eerst ga je ‘VeryFit’ app downloaden die je kunt op Google Play en iTune en via Bluetooth 4.0 koppelen. Het werkt met toestellen met Android 4.4 / iOS 7.1 of nieuwer. Helaas de app kan ik niet downloaden met mijn smartphone, bij mij man wel.

Happy Plugs Headphones Deluxe Edition €24,95

#GetitCovered
De Happy Plugs Deluxe Edition zit in transparant hard plastic box. Ik heb in een zilveren kleur. De naam van deze gadgets word ik al blij van. En de oordopjes zelf vind ik ook een hele mooi classic eruitzien. Ik was erg benieuwd naar en leuk dat deze mooie oordopjes in deze #getitcovered zit. Met een bedieningspaneel kan je voor gesprekken en naar muziek luisteren. En een paar dagen terug ontdek ik dat je de bedieningspannel als remote controle kunt gebruiken. De headphones zit comfortabel in de oren en heeft een zuiver geluid. Echt blij mee.

Selencia Witte Dual USB Autolader €7,95

#GetitCovered
Nog een handig gadget is een autolader. Deze autolader kan twee apparaten tegelijk opladen. Deze gadget heb ik no niet dus heel blij toen ik hem zag. Superhandig gadgets voor onderweg of op reis met de auto. Ik ben heel erg blij met de autolader.

#GETITCOVERED wit Powerbank 5000 mAh

#GetitCovered
Powerbank! Yes! Powerbank is erg handig want tja ik gebruik heel veel smartphone. Deze Powerbank heeft accucapaciteit van 5.00mAh en het beschikt over een Micro-USB en USB-aansluiting. De USB kabel is meegeleverd. Deze powerbank is iets dikker en zwaarder maar wel compact, ideaal dus voor in je tas. Op een kant van de powerbank staat hastag van deze campagne #getitcovered. Als je USB kabel thuis laat liggen, geen zorgen want deze powerbank heeft een Micro USB stekker geïntegreerd in de behuizing van de accu. Met deze geïntegreerde kabels kunt je je smartphone of tablet opladen zonder losse kabels. Yeah! Ideaal dus en erg handig gadgets voor onderweg

Winactie

#GetitCovered
Nog meer goodies zijn deze grappige stickers van Fashionchick, phone grip & stand. De phone grip & stand kan je achterop je telefoon plakken, waardoor je nog beter je telefoon vast kan houden en ook als stand. De stickers van Fashionchick is erg leuk voor je bujo of op je telefoonhoesjes plakken. En ik heb een cadeaukaart ter waarde van € 10 van Smartphonehoesjes.nl ontvangen die ik weg mag geven! Met deze cadeaukaart van 10 euro kan je zelf leuke gadgets te besteden aan bijvoorbeeld Hoesje met foto, Koptelefoon, Stylus pennen, iPad hoes en nog veel meer.

Een van mij bezoekers kan deze mini goodiebag winnen. Wil jij kans maken op deze mini goodiebag (stickers van Fashionchick, Phone Grip & Stand en cadeaukaart t.w.v.€10)?

Wat moet je doen : GESLOTEN
1. Laat hieronder in de comments weten dat je meedoet.
2. Like en volg dhini.nl en Smartphonehoesjes op Facebook, zou ik heel lief vinden, maar dit is niet verplicht

Als niet gewonnen, niet treurig want er is korting code #GETITCOVERED-18 krijg je 10%korting op je eerstvolgende aankoop.

De winactie loopt tot 3 juli, de winnaar krijgt persoonlijk bericht. Beantwoord de mail binnen 24 uur, anders zal ik een andere winnaar kiezen.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like

23 Comments

 • Reply Marian B

  Leuk inhoud! Die tafelhouder is best handig ja. Ik doe graag mee voor het shoptegoed, altijd welkom.

  29 June 2018 at 09:33
 • Reply Maddy

  Wat een super toffe goodiebag zeg! Daar kan iedereen wel wat van gebruiken
  Maddy´s last blog post ..Besparen op vakantie – deel 3 Besparen op uitjes.

  29 June 2018 at 00:05
 • Reply Amylia

  Oh ik ben direct op hun site gaan rondneuzen, toffe dingen!
  Amylia´s last blog post ..Pavlova met aardbeien

  28 June 2018 at 11:55
 • Reply Dion

  Wat een leuke spullen allemaal!

  27 June 2018 at 17:52
 • Reply Karel

  Allemaal leuke gadgets waar je bijna niet meer zonder kan

  27 June 2018 at 11:10
 • Reply Lindsey Beljaars

  Aah ik heb de goodiebag ook, leuk hè? Ik sla de winactie over omdat ik zeker weet dat je hier iemand anders veel blijer mee gaat maken 🙂
  Lindsey Beljaars´s last blog post ..MAC Oh, Sweetie Lipcolour

  27 June 2018 at 10:52
 • Reply Felice Veenman

  wat een leuke goodie bag! helaas doe ik niet mee, ik heb namelijk geen tablet

  27 June 2018 at 09:12
 • Reply Rory

  Wat een mooie goodiebag Dhini! Mooi ook dat je er eentje weg mag geven. Ik doe niet mee maar wens iedereen veel succes met deze mooie winactie. Een powerbank is ZO handig. Heb ik zelf ervaren.
  Rory´s last blog post ..When life gives you oranges … you dance in an orange tutu

  27 June 2018 at 08:45
 • Reply Marleen

  Super leuk en doe graag mee met de winactie!
  Marleen´s last blog post ..F*ck die faalangst

  27 June 2018 at 08:26
 • Reply Melissa

  Wat flink volle tas heb je gekregen. De activity tracker erg beniduwd naar
  Melissa´s last blog post ..DIY| De natuur in huis halen door Memory

  26 June 2018 at 22:03
 • Reply Janneke

  Een tas vol mooi producten. Wat heerlijk! De powerbank en autolader lijken mij super handy voor op vakantie!

  26 June 2018 at 21:46
 • Reply Myrthe

  Zo’n tafelhouder moet ik ook echt aanschaffen want mijn arm wordt zo moe als ik iets op youtube aan het zien ben. Lekker handig dus. 😀

  26 June 2018 at 21:19
 • Reply maaike

  Wat een leuke goodie bag met super handige spulletjes.

  26 June 2018 at 21:08
 • Reply Frederique

  De headphones vind ik mooi, inderdaad klassiek en eenvoudig. Verder ben ik niet zo van dit soort gadgets omdat ik, als superchaoot, uiteindelijk alles kwijtraak.

  26 June 2018 at 21:02
 • Reply Elisabeth

  Wat een leuke goodiebag! Zelf staat op mijn lijstje nog een activitity tracker. Maar twijfel of ik die wel ga kopen :/
  Elisabeth´s last blog post ..Tupperware #21: Extra aanbieding week 26 & 27

  26 June 2018 at 17:05
 • Reply Jouvence

  Wat een leuke goodiebag, vooral de health tracker armband lijkt me wel wat.

  26 June 2018 at 16:19
 • Reply Suzanne

  Leuke spulletjes heb je gekregen! Ik vind vooral de stickers leuk

  26 June 2018 at 14:35
 • Reply Stefaan De Winter

  wat leuke spulletjes en hopelijk mogen belgen ook meedoen! IK WIL MEEDOEN :p
  Stefaan De Winter´s last blog post ..BlogVivant hotspot: Zero53

  26 June 2018 at 14:16
 • Reply Judith

  wat een super leuke actie zeg. Ik haal ook wel eens bij hun hoesjes en zo

  26 June 2018 at 13:59
 • Reply Daphne - verdraaid mooi

  Ik heb de goodiebag ook ontvangen. Erg leuke spullen!
  Daphne – verdraaid mooi´s last blog post ..Etos Eyeshadow palette Wild Romance review

  26 June 2018 at 11:00
 • Reply nicole

  Wat heerlijk om te krijgen zo’n goodiebag met leuke dingen. Zelf heb je ook leuke dingen gekozen vind ik.
  nicole´s last blog post ..De opkomst van het maaltijdpakket

  26 June 2018 at 10:25
 • Reply Anita te Gussinklo

  leuk, een hoesje is nooit weg.

  26 June 2018 at 09:50
 • Reply Lodi

  Wat een leuke tas vol heb je gekregen zeg, super, die tafelhouder is gaaf zeg, nog nooit gezien, idd oe mee met de actie hoor!

  26 June 2018 at 09:36
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge