Follow:

Unboxing : NewPharma beautybox

2018 New Pharma
Een tijdje geleden kreeg ik een pakket boordevol beautyproducten van de online apotheek Newpharma. De producten hebben ze voor mij in een box samengesteld. In dit artikel ga ik vandaag de unboxing en review ik stuk per stuk de producten. Lezen jullie mee!

Rober&Gallet showergel with fig bud extract (50ml)

2018 New Pharma
Dit heerlijk douchegel van Rober&Gallet zit in een tube. Zo benieuwd naar dit merk en nu kan ik testen. Het schuimt de showergel goed en wat heerlijk luxe geurtje. Alleen blijft de geur niet lang hangen. Na gedoucht breng ik daarna bodylotion zoals wat ik altijd doe. Een heerlijk douchegel.

Topicrem – A gentle scrub face & body

2018 New Pharma
Tweede product is een 2in1 product van het merk Tropicrem. Dit merk ken ik nog niet. Topicrem Zachte Scrub Gezicht – Lichaam zit in een girly roze wit tube. Deze scrub douchegel verrijkt met jojoba parels en bevat zonder parabeen. De scrub heeft een heel kleine scrubgedeeltjes en ook grove korreltje. De textuur is vrij licht en vloeibaar maar het is een fijne scrub voor je lichaam en ook voor je gezicht. In het begint was ik twijfel vom mijn gezicht te scrubben vanwege lekker geurtje maar ik ben erg benieuwd naar. Na voel mijn huid schoon en zacht aan voelen en ik verwacht het niet dat ook prima voor mijn gezicht. Ik verwacht het niet dat mijn gezicht Deze bodyscrub heeft een aangename geurtje. Ik ben dol op scrub producten. Met deze scrub face en body kan je 2 keer per week op een natte huid aanbrengen en masseren. Op het gezicht masseert het rond zacht. Voor Thuis zou ik wel deze 2in1 product gewoon voor mijn lichaam gebruiken want voor mij gezicht heb ik andere gezichtscrub. Maar voor onderweg is dit wel echt handig voor je lichaam en gezicht te gebruiken. Ideaal om op vakantie mee te nemen.

Vichy – A deep cleansing purifying gel 50ml

2018 New Pharma
In de beautbox New Pharma zit er een merk die ik al bekend Vichy. Vichy – A deep cleansing purifying gel zit in een tube van 50ml. Een handig formaat om mee te nemen. De reinigingsegel heeft aangename geur, het schuimt goed en het is makkelijk af te spoelen. Hij maakt mijn huid goed schoon en mijn huid fris aanvoelt. Ik ben er tevreden over.

Vichy – A Quenching mineral mask

2018 New Pharma
Naast de Vichy A deep cleansing purifying gel ontving ik ook een mineral mask van dit merk. Vichy – A Quenching mineral mask zit in een glas transparant potje. Het Verfrissend Masker is het eerste minerale masker verrijkt met het Mineraliserend Thermaal Water van Vichy en Vitamine B3, glycerine, menthoxypropanediol. Vichy belooft dat dit product werkt als een hydratiebooster, om een dorstige, onbehaaglijk aanvoelende huid te kalmeren. Het product heeft een fris geur en een aangename geltextuur die zuinig is in gebruik. De gel brengt makkelijk aan en 5 minuten laten intrekken en het restant inwrijven. Na met lauwwarm water afgespoeld voelt mijn huid heerlijk zacht, soepel aan en goed hydrateert de huid. Dit product is parabeenvrij. Ik ben zeer tevreden over.

Primavera Bioairspray

2018 New Pharma
Een heerlijke airfresh product van het merk Primavera Bioairspray, nog onbekende merk voor mij. Primavera Bioairspray zit in een bruine fles met spraysysteem. Het bevat 100% natuurzuivere biologische geur en geef je een ruimte de gewenste sfeer. Dit product ruikt heerlijk naar sinas/mandarijn (love deze geur), alleen de geur is niet zo sterk maar je kunt hem dagelijks (2 tot 3 keer per dag spray) gebruiken, voor in je kamer, werkplek, kantoor of plek waar je behoefte aan voor aangename geur.

Bioderma Sensibio H2O – A make-up removing micelle solution

2018 Biodermal
Bioderma is een merk die ik nog nooit geprobeerd. Bioderma Sensibio H2O – A make-up removing micelle solution zit in een transparant plastik fles met klikbaar dopje. Dit product bevat geen alcohol, parfum, parabenen en hypoallergeene. Zonder te boenen kan ik make-up gemakkelijk met een watje en deze removing micelle van bioderma te verwijderen, ook waterproof make-up. Het maakt grondig schoon, geen prik,geen vet en geen droog gevoel. Mijn huid is heerlijk schoon. Echt aanrader. Ik ben fan!

NewPharma Beautybox

New Pharma beautybox
Ik vond het erg leuk om deze box te mogen ontvangen en unboxen. Heel erg blij mee met alle producten. Ze zijn heel erg fijne producten. Ik ben fan van ze allemaal. Zo`n box zou ik regelmatig met plezier unboxen. Shop je deze producten op de webshop van Newpharma.

Liefs,
Dhini

Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

27 Comments

 • Reply The lemon kitchen

  Vooral Vichy vind ik een fijn merk!

  17 May 2018 at 10:53
 • Reply Anne - Travelgoodies.nl

  Wat lekker al die nieuwe producten. Ik vind Vichy ook erg lekker!

  17 May 2018 at 09:58
 • Reply Hippiemeisje

  Kleurrijk pakketje
  ik denk dat zo unboxing altijd wel leuk is, net alsof Sinterklaas geweest is, zegt mijn moeder dan! 😉
  Hippiemeisje´s last blog post ..Beste Klaas, zanger van Yevgueni, bedankt!

  17 May 2018 at 09:45
 • Reply Simone

  Wat een fijne inhoud! Echt een feestje

  16 May 2018 at 21:26
 • Reply Sonja

  Wat een heerlijke box heb je ontvangen! Mooie producten ook!
  Sonja´s last blog post ..Sportverzorging | BAST

  16 May 2018 at 20:59
 • Reply Amelie

  Zien er me goede producten uit! Wat tof dat je deze producten kon krijgen!
  Amelie´s last blog post ..Mystical Mermaids Lipstick van I Heart Make-up | Review

  16 May 2018 at 17:38
 • Reply Ester

  leuk pakketje! Ideaal om een paar nieuwe productjes te mogen ontdekken

  16 May 2018 at 16:02
 • Reply Sylvahna.nl

  Wat een heerlijke producten heb jij gekregen zeg! Ik ben gek op Vichy!
  Sylvahna.nl´s last blog post ..Fashion: Amazing jewelry

  16 May 2018 at 15:11
 • Reply Ellen

  Wat lijkt me dat heerlijk om zulke verrassingspakketjes te mogen ontvangen! Je hebt er ook gewoon echt wat aan.

  16 May 2018 at 11:10
 • Reply Custodia Chineva

  Ik vind pakket ontvangen super leuk ??

  16 May 2018 at 10:19
 • Reply Mariëlle Meray

  wat een mooie producten zitten allemaal in deze box! Ik ben vooral fan van de vichy producten 😀
  Mariëlle Meray´s last blog post ..Aruba Aloe | skincare producten met aloë vera uit Aruba

  16 May 2018 at 07:32
 • Reply Daphne - verdraaid mooi

  Dat lijken me fijne producten! Leuk om zo nieuwe producten te leren kennen.
  Daphne – verdraaid mooi´s last blog post ..MAC eye shadow X9: Amber Times Nine

  15 May 2018 at 22:47
 • Reply Janet | thatonetime

  Altijd leuk om zo’n box te openen lijkt me. De producten zien er mooi uit!
  Janet | thatonetime´s last blog post ..Roadtrip zuidwest USA #9 Los Angeles

  15 May 2018 at 20:08
 • Reply An

  Wow, leuk om zo een aantal producten te testen. Ben getriggered door die bioairspray.
  An´s last blog post ..Weekendje weg: Dordrecht

  15 May 2018 at 19:55
 • Reply Daniëlle

  Wat een mooie inhoud heeft de box! Ik ben wel.erg benieuwd naar het Vichy masker.
  Daniëlle´s last blog post ..Nivea Fresh Flower

  15 May 2018 at 19:13
 • Reply Janine

  Wat een leuke box met moopie producten!
  Janine´s last blog post ..Gastartikel : is een sixpack realistisch voor de zomer?

  15 May 2018 at 18:17
 • Reply Bryan

  Lijkt mij een mooie box met leuke producten.

  15 May 2018 at 16:28
 • Reply Balou

  Wat een super fijne producten lijken me djt zeg! ?

  15 May 2018 at 15:25
 • Reply Chaya

  Ben zelf erg fan van Vichy en gebruik het veel. Deze producten heb ik niet eerder gebruikt. Misschien maar een keer proberen.
  Chaya´s last blog post ..Als borstvoeding niet lukt

  15 May 2018 at 15:09
 • Reply Stefaan De Winter

  van een leuke en gedetailleerde unboxing gesproken! leuk zo een box! die wil ik ook wel is testen 🙂
  Stefaan De Winter´s last blog post ..Limited Edition: Tabasco Scorpion Sauce [met recept]

  15 May 2018 at 14:57
 • Reply Anneke

  Ik ga in mijn keuze graag voor natuurlijke producten!

  15 May 2018 at 13:00
 • Reply bychristiana

  Ah de douchegels van Roger & Gallet zijn altijd zo lekker, en ze zien er ook nog eens chique uit. Het micellair water van Bioderma ken ik ook en dat vind ik erg fijn om te gebruiken.
  bychristiana´s last blog post ..Les infusions de Prada Mandarine EDP

  15 May 2018 at 09:16
 • Reply Felice Veenman

  Roger et Gallet !! bestaat die nog?? Toen ik tiener was tracteerde ik me af en toe op hun zeep

  15 May 2018 at 09:08
 • Reply Stephanie

  Leuk pakket!! Tof dat je op deze manier nieuwe productjes kunt leren kennen 🙂
  Stephanie´s last blog post ..Een week uit het leven van een thuisblijfmoeder: maandag.

  15 May 2018 at 09:06
 • Reply nicole

  Leuke box om te krijgen en uit te pakken. De producten ogen mooi vind ik.
  nicole´s last blog post ..Apart slapen: een taboe? Of is apart slapen oké?

  15 May 2018 at 08:44
 • Reply Laura | I scream beauty

  Dit zijn altijd zulke leuke boxen om te openen! Die producten van Vichy lijken me fijn!

  15 May 2018 at 08:42
 • Reply Lodi

  Super leuk dat je zo een pakket mag ontvangen. En boordevol fijne producten zo te zien.

  15 May 2018 at 08:36
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge