Follow:

Van alles wat

Eerste wil ik myn lieve bezoekers enorm bedanken voor jullie lieve comments om mij te steunen met my beslissing. Nog maar 1 dagje voor nieuw jaar heb ik tijd om te beslissen (dat is myn plan). Het is best moeilijk om te beslissen want zoals jullie al gelezen op my vorige blogpost..ik doe met liefde met plezier my site op te bouwen en dit is een van my wensen. Bovendien my site is my beste friend.

Ik heb belooft dat ik de commode op zetten en posten. Gisteren heeft myn lieve man in elkaar gezet en de commode staat nu in onze kamer want wij hebben helaas nog niet baby kamer (extra kamer nodig). Foto komt nog. Eigenlijk heeft myn lieve man al op foto gemaakt maar ik ben niet tevreden (sorry myn lieve man 😀 ) en dus straks ga ik op foto maken is hieronder de foto. Commode LEKSVIK

Vroeg in de ochtend (ja…ja…heb honger, wakker, ff beetje wat eten en pc aanzetten) heb ik myn moeder gebeld om te vertellen dat het alles goed gaat met myn zwangerschap en ook verteld dat onze buurman op 1 januari naar Indonesia. Ik ben erg super blij dat hij de digitale camera voor myn oude zus gaat meenemen. Dank je wel Jacob (Koos). Als ik met site doorga, ga ik op foto maken van die digicamera (en natuurlijk verder vertellen) of kan op flickr bekijken als ik met my site stop.

Een paar maanden terug stuurde ik kaart voor blije doos naar Prenatal maar tot nu toe krijg ik nog niet en dus heb email gestuurd en gisteren ontving ik email en..yay…ik kan die blije doos ophalen. Dus vandaag gaan wij ff naar centrum om die blije doos af te halen.

En ik heb eigenlijk al nieuw layout gemaakt…nieuw jaar..nieuw layout (dat is de bedoeling) als doorga of niet, ga gewoon die nieuw layout gebruiken. Niet echt super maar ben tevreden genoeg :clap:
Ik heb blogpost al geschreven en precies op 1 jan 2010 online 😀

Ik heb nog geen tijd om jullie comment op vorige blogpost terug te beantwoorden (I know…niet verplicht maar ik wil wel het beantwoorden.) Ik heb jullie comments al gelezen (altijd met plezier).

Oh…ik wil eigenlijk verder wat vertellen maar…ik in aparte blogpost als doorga.

Of toch vanmiddag of vananvond extra posten updaten.

Nu ga ik ff weer slapen en lekker naast mijn warme lichaam van myn lieve man :blush:

Share
Previous Post Next Post

You may also like