Follow:

Van buiten naar (wordt) ons nieuw huis kijken

Als jullie mij volgen, weten waarschijnlijk al dat wij een huis aan het zoeken. Vorige week heeft myn man en zijn ouders een huis al bekeken maar ik zelf nog niet want ik was toen ziek. Een paar dagen terug vertelde ik jullie dat wij op dinsdag een afspraak met makelaar en wij zijn daar geweest, en de verkoper ook. Wij hebben dus al de papieren getekend. En nu gaat naar volgende stap…dit dat regelen, Ik denk dat jullie weten hoe allemaal bezig met huis kopen. Zo…i am so exciting ..na lang gebeden en gehoopt …eindelijk heeft de God myn gebeden verhoord.Diep in my hart tranen uit. Blije tranen Ok! Wij wonen nog niet daar maar eerste stap is al gedaan. Eerlijk wil ik zo snel mogelijk daar wonen maar de procedure kan helaas in een klap klaar 😀

Vanmiddag hebben Djess en ik ons huisje van buiten bekeken. Zo leuk want er ook achter tuin.. :yay: Ne ff gekeken, gingen wij verder wandelen en richtig wijkcentrum hier in de buurt (zoals altijd als het mooi weer is). Het weer was lekker :sun: Djess heeft lekker 2 croissants opgegeten en een flesje melk opgedronken. Thuis ging Djess lekker in bed middagdutje doen. En nu ook tijden ik deze artikel typ. Nu ga ik verder bloggen voor morgen. Dan ga ik vroeg naar bed..ben moe…Welterusten bloggie!

Share
Previous Post Next Post

You may also like