Follow:

Vandaag, het is fijn om te horen

Zoals jullie kunnen lezen op myn vorige post dat Ik vandaag naar gaat.

Vandaag…! Ja vandaag gingen wij (Ik en myn lieve schoonmoeder) naar zknhuis om weer echo te doen. Om kwart voor 10 waren wij al daar. Het was druk in het zknhuis maar in de poliklinik niemand, dus wij zouden gelijk doen, dachten wij. En toen zagen wij mev. D (de dokter) langs daarna toen weer haar zagen. Ze zei “Kom..! We gaan gelijk doen, ben benieuwd en jullie ook natuurlijk. We gaan snel kijken”. De dokter mev. D zei “Keek…! het is mooi de eierstok. Dus vrijdag ga inseminatie doen. En dus Ik stopt met injectie van Decapetyl en Gonal F en vanavond om 22.00 ga Ik Pregnyl spuiten. Het is fijn om te horen 🙂 ! dat het goed met eierstok.

Oja Ik wil myn lieve schoonmoeder nogmals bedanken voor meegeweest. Dank u wel Ma :blowkiss:

Dus vrijdag (`s ochtend) ga Ik samen met myn lieve man om inseminatie te doen.

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like