Follow:

Vandaag is Arjo`s dag

Nee… niet zijn verjaardag. Dit is gewoon my idee om hem te bedanken voor zijn liefde voor mij en voor alles. Bovendien is dit soort trooste voor hem omdat myn lieve man nog niet vader bent geworden. We hopen wel binnekort. Ik wil hem bedanken voor zijn liefde voor mij en hij staat altijd voor mij klaar en troost mij als Ik teleurgesteld ben. Ik kan niet met luxe dingen (zoals bijv. vakantie boeken enzo) voor hem als danken vandaar heb Ik deze scrap voor hem gemaakt. En Ik heb wel kleine verassing voor hem :gifts: Myn lieve liefste, jou liefde is onbetaalbaar. Dank je wel voor je liefde. :kiss:

Myn lieve man.. Ik hoop dat je mooi vindt. :muah:

Edit :My kleine verassing is vandaag geslaagd :dance: . Vanmorgen heb Ik voor hem ontbijt klaargemaakt en naar bed bracht en samen op bed ontbijten. Klaar met ontbijt, ff lekker nog op de bed lagen en wat leuks geklets. Daarna op zijn bureau zag hij kleine cadeautje :yes: met korte berichtje van mij. Myn lieve man was echt verrast en zijn gezicht vol blije glimlacht 😀 en Ik ook.

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like