Follow:

Vandaag om 10.10

Zoals jullie op my blogpost van gisteren waarschijnlijk al hebben gelezen.

`S ochtend vroeg werden wakker en lekker ff douchen, kopje thee drinken en dan om kwart over 7 vertrokken wij naar zknhuis. Ongeveer half 8 waren wij in het zknhuis. Eerst moest myn lieve man`s zaad in laboratorium inleveren. In de restaurant in het zknhuis wachtten wij de tijd voor inseminatie met kopje thee/koffie er bij en tijdschriften die daar lagen.

Voordat naar de gynaecologg afdeling kreeg Ik lieve sms-berichtje (ze weet van Ma) van myn lieve shoonzusje Jeannet (nu op vakantie). Dank je wel :blowkiss:

Om kwart voor 9 gingen wij naar afdeling gynaecolog en ff de dokter wachtte in de wachtte kamer. Ongeveer om 10.10 kwam de dokter mev. R en riep myn naam en gingen wij samen naar de kamer om inseminatie te doen. Het was best snel gebeurt en gelukkig voelde Ik niet zo pijn. Dan van avond moet Ik de Progestan capsules beginnen in het vaginaal inbrengen.

Precies klaar met inseminatie kreeg Ik sms van myn lieve schoonmoeder 🙂 en wil Ik nog bedanken voor aardbeien en lekkere aardapels :yumie:

En dan wachten wij nu ongeveer 18 dagen na de inseminatie dan kan thuis zwangerschaptest doen. We hopen dat Ik zwanger word.

Ik heb net weer myn moeder gebeld en vertelde over vandaag dat het alles goed is verloopt.

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like