Follow:

VanMariel.nl + kortingscode

Ik ben nog steeds bezig met binnen interieur in mijn eigen huis. Hoewel ik al twee jaar in dit huis, moet ik nog hier en daar opruimen en leuk woondecoratie voor onze huis. Hopelijk kunnen wij de foto`s op de muur (hard, moet geboord worden) hangen en de planken ook. VanMariel.nl ontvang ik vandaag heel leuk kaarten in zwart wit. Love zwart wit. Ik zal ze ophangen met fotoframe of zonder. Nu ga ik zoeken de plekjes voor ze.

VanMariel.nl is een jong en betaalbaar merk in woondecoratie met grafische prints, mooie teksten en hout. Je kunt bij ons terecht voor de leukste interieur kaarten en posters, fotohouders, woonkettingen, stationery, muurstickers en nog veel meer! (bron – vanmariel.nl)

Op VanMariel.nl vind je heel leuke spullen voor in je huis of zoek je cadeautjes kan je daar lekker rondsnuffelen.

Kortingscode voor jullie. Vul “dhini” in de kortingscode dan krijg je 10% korting.

VanMariel op sociaal media volgen Facebook, Instagram, Pinterest, twitter

 photo 2014VanMarielNL1a_zps19c0728d.jpg
De kaarten zijn niet te dik en niet te dun. Mooi print, kortom prachtig kaarten.
 photo 2014VanMarielNL1aaa_zps0a534ee8.jpg photo 2014VanMarielNL1aaaa_zpsee2433ec.jpg photo 2014VanMarielNL1aa_zps7d3a2c9a.jpg

Share
Previous Post Next Post

You may also like