Follow:

Vanmiddag naar de dokter


Jullie hebben waarschijnlijk al gelezen (artikel hier) en vanmiddag gaan wij naar de dokter omdat Djess`s snotteren toch best lang geduurd en ook hoesten. Tijdens eten en in de avond kan je duidelijk merken hoe moeilijk Djess in(uit)ademen. Met opzet laat ik myn neus tegen zijn neus zodat de ziekte naar mij toe en Djess werd snel beter maar pindakaas helpt niet 🙁 Verkouden toch besmettelijk dus met dat manier hoop ik dat het helpt. Verkouden en hoesten zijn niet fijn.


Djess vond het helemaal niet leuk dat ik deze foto`s gemaakt. Djess duwde mij en ik bleef gewoon klik..klik… want dit de kans, vandaar die schreeuwde actie van Djess maar daarna toen ik de foto`s liet zien. Djess vond het grappig want ik lachte echt hard :huahua: Gelukkig kon Djess ook lachen :hihi: Dus wij lachten samen :huahua: :huahua:

Fijn middag allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like