Follow:

Verfijnd schaakspel

Geschreven door Gasblogger : Schaken deelt meningen. Er zijn mensen die houden van, anderen gebruiken alleen in de junina-partijen, rs. Voor mij zijn bepaalde schaakstukken klassiek. Het hebben van een cool shirt in de kast of een broek maakt de look simpel in stijl.

Not my pict
We zijn in het schaakseizoen. De print is een trend in de herfst / winter. Van warme broeken tot elegante rokken. Van het eenvoudige shirt tot de blazer. De geometrie van de afdruk kan breed of zelfs heel klein zijn. Alles gaat! Een geruit overhemd dat in een neutrale look in de taille is vastgebonden, geeft de look ongekend.

De meest gebruikte combinaties zijn: schaken met rode en zwarte tonen en in meer neutrale tonen zoals grijs, zwart en wit. Voor degenen die meer opties willen zien, klik hier.

Als je niet van schaken houdt dat het waard is om in een sjaal te investeren, maar ook goedkoop, ziet het er geweldig uit voor zowel vrouwen als mannen.

Not my pict

Voor deze post koos ik een paar stukjes Rosegal om je te laten zien, ziet er uit, goed winter, grijze geruite jurk. De look laat zien dat de print inderdaad een sobere en elegante uitstraling kan geven. Aan de andere optie, een meer romantische, kleurrijke combinatie voor degenen die van iets meer durven houden. Meer over het uiterlijk van schaken

Liefs,
Gastblog

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel geschreven door Gastblogger. Dit artikel bevat een affiliate link. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like