Follow:

Verjaardag traktatie en de inhoud van de goodiebag

2018 Verjaardag traktatie
Vorig jaar deelde mijn zoon verjaardag traktatie LEGO koekjes. Ik heb de koekjes gebakken met daarop pondant en zelfgemaakte LEGO snoepjes. Het was leuk maar het kost veel tijd. Dit jaar besloot ik makkelijk traktatie maak. Kijk je mee

Verjaardag traktatie

2018 Verjaardag traktatie
Ik koop regelmatig Cherry tomaten met deze bakje. De bakje gooi ik niet weg want die bakje is stevig. Ik vind het zonde om weg te gooien. Ik wil eigenlijk voor DIY, alleen geen idee/inspiratie dus ik bewaar ze gewoon en in mijn gedachte dat deze bakje voor traktatie als Djess jarig is. En ja… dan doen wij nu. Maar nu wat moet in deze bakjes doen. Zoals ik boven vertel, ga ik niet moeilijk doen dit jaar. Ik kocht dus koekjes, snoepjes met natuurlijke kleur en smaakstoffen, mandarijn en kinderappel als de mandarijn te weinig is. In houd van de bakjes dus koekje, een zakje snoepje en een mandarijn (niet appel want de mandarijn is gelukkig genoeg). Toch bezig zijn, maak ik LEGO plaatje en print uit. Dan erin doen in de bakje. Het stuk toch leuker met LEGO plaatje.

2018 Verjaardag traktatie
Zoals ieder aar help Djess met zijn traktatie. Thank you!

2018 Verjaardag traktatie
Gisteren deelde Djess deze verjaardag traktatie uit. Het is wel makkelijk toch, maar het kost wel tijd want best wel veel kinderen, 29 kinderen.

Goodiebag

2018 Verjaardag traktatie
Elk jaar gaf ik een zakje/goodiebag naar nichtjes die op Djess`s verjaardagsfeest aanwezig waren. Ze krijgen deze zakje als ze naar huis gaan. Dit jaar geen kinderfeest dus ik maak geen goodiebag tas. Toch voor goodiebag heb ik tasje nodig. Bij zeeman heb ik deze twee varianten tasjes gekocht. De bling2x tas was €1 per twee en de andere €0,49 per stuk. De inhoud van deze goodiebag is : voor meisje : yogi, zaakje snoepje, koekje, snack, kindersurprise, kleur plaatje en lipbalm. Voor jongen : Chocomel, zaakje snoepje, koekje, snack, kindersurprise, kleur plaatje en LEGO puntslijper.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like