Follow:

(Vervolg) Herome Prinsessen nagellak – I am sweet


Op vorige blogpost heb ik de nagellak met nagellak remover eraf gehaald maar dat is geen goed idee. Toen was de nagellak niet zo netjes op mijn nagels en ik heb snel opnieuw gelakt vandaar dat ik met nagellak remover de nagellak eraf haalde. En omdat de nagellak gewone met de kraanwater kan eraf halen, heb ik zelf nog niet getest en ben zelf benieuwd naar dus vandaag is vervolg artikel. Zijn jullie ook benieuwd naar…

Deze nagellakje heb ik drie laagjes nodig. Alle vier zonder top coat behalve de pink one. Ik wil weten hoelang zal de nagellak blijven zitten.

Water uit de kraan en de nagellak begint eraf. Om snel de nagellak eraf te halen, wrijf ik de nagellak met hulp van mijn duimpje. En …

de nagellak zijn allemaal eraf zonder moeite behalve die met top coat (de pink one dus)

De nagellak zijn allemaal makkelijk en goed eraf en dan maar gewoon met kraanwater. Toch best raar maar tegelijkertijd grappig vind ik dat want ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Alleen de nagellak op de pink one blijft voorlopig nog goed zitten, maar nog geen een dagje en …

De lakje op de pink nagels begint ook er af te zijn.

Met hulp duimpje kan ik de nagellak makkelijk eraf halen vooral na mijn handen net nat was. Je hebt nagellak remover en watjes niet meer nodig. Voor kleine meisjes zouden dit geweldig vinden maar voor mij is jammer dat nog geen een dagje de nagellak kan dragen want ik was vaak mijn handen.

Herome prinsessen nagellak collectie is €3,95 per stuk en vanaf oktober te koop.

Share
Previous Post Next Post

You may also like