Follow:

VICHY Normaderm Reinigingsgel & Idealia Life Serum

 photo 2014Vichy1a_zps5c20dca3.jpg
Voordat naar bed doe ik meestal mijn gezicht schoonmaken. Maar als de tijd niet zo veel hebt, maak ik mijn gezicht met reinigingsgel. Ik vind sneller dan met cream of wat. En in de morgen smeer ik mijn gezicht met dagcreme en of eerst serum. Ik heb twee VICHY producten uitgetest.


 photo 2014Vichy1b_zps832acaf9.jpg
VICHY Normaderm Reinigingsgel. De reinigingsgel zit in een tube. De groene verpakking met wit klipklap deksel ziet er fris uit. Handig systeem zodat je zelf de reinigingsgel bepalen hoeveelheid gels nodig om je gezicht schoon te maken.

 photo 2014Vichy1bb_zps5ca85bbf.jpg
De reinigingsgel heeft romige textuur en heeft frisse met iets kruidige geurtje. Het schuimt voldoende en het is makkelijk af te spoelen. Mijn huid voelt heerlijk fris en gezuiverd.

 photo 2014Vichy1bbb_zpsf3e1ec13.jpg
De ingredietnten kan je lezen achter de tube.

 photo 2014Vichy1c_zps6b3b07ca.jpg
VICHY Idealia Life Serum
De flesje zit in metalic pink/licht paarse doos. De serum zit in flesje met doorzichtige dopje. Er staat de zilvere tekst. Op de voorkant van de doos zie je informatie en naam van het product. Ook op de flesje.
 photo 2014Vichy1ccc_zps5c4d1738.jpg
De flesje heeft pompsystem. Super handig en makkelijk om je zelf te bepalen hoeveelheid serum nodig voor je gezicht.

De Werking volgens VICHY :
– Onmiddelijk een egale huid.
– Verbetert de vale teint.
– Verfrist de gelaatstrekken.
– Verkleint de poriën.

 photo 2014Vichy1cccc_zps649b3beb.jpg
Het pompsysteem is zeer gemakkelijk om de serum te doseren. De serum is zeer luchtig en vloeibare textuur heeft. Het smeer daardoor gemakkelijk en trekt snel in op de huid. Het Idéalia Life Serum kan alleen worden gebruikt of in combinatie een dagcrème. Mijn huid ziet er egale uit en voelt fris en zacht aan.

Het Idéalia Life Serum verrijkt met een unieke combinatie van LR2412 + LHA-moleculen, de formule helpt bij het omzetten van het uiterlijk van de kwaliteit van de huid door onze omgeving en regelmatige excessen : vermoeidheid, stress, vervuiling, sigarettenrook of een onevenwichtige voeding.
 photo 2014Vichy1cc_zpsb2722b85.jpg
De ondekant van de doos lees je de ingredienten.

Beide producten vind ik heel erg fijn en mijn huid voelen heerlijk zacht en een egale huid eruitzien. Ze zijn ook ideaal om mee te nemen, vind ik dat bijv. als je op vakantie of weekend je weg. VICHY Normaderm Reinigingsgel in tube van 100 ml., het kost van € 9,95 naar € 4,95 en Vichy Idealia Life Serum 30 ml van € 37,95 € 27,95
De producten kunt je bestellen op mijnhuidonline.nl de betalling is met iDeal. Als je voor 17.00 uur bestelling plaats, de volgende dag in huis. Bestellingen meer dan € 50,- worden gratis verstuurd, bij bestellingen tot €50,- berekenen wij € 3,95 aan verzendkosten.

Hebben jullie ervaring met deze twee producten?

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like