Follow:

Videoblog : Dhin`s shoplog “Kleding”


Oooooh ik verlang naar kleren shoppen. Echt waar! De laatste tijd koop ik minder kleren. Als ik in de winkels ben, kan ik niet echt zien/kiezen/zoeken welke kleren die ik graag koop. Ik vind ze soms allemaal niet my style of omdat in de winkel te druk of niemand (dan geen zin naar binnen).

De shoplog niet op een dag, eerste was op 14 sept Toen myn man een paar kleren bij esprit.nl bestelde, bestelde ik ook een jurkje €24 (in de sale..ja you know me…love sale). Dat was het!

Op zondag was 25 sept alle winkels hier in Dordt open (de laatste zondag van de maand zijn alle winkels open) en het was heerlijk weer dus fietsten wij naar centrum. Bij Men at work kocht ik twee stuk van merk Dept in de sale : Rokje €15 en jurkje €20. Daar heb ik leuke tas gezien maar helaas niet in de sale 🙁 hmmm wachten dan tot in de sale 😀

Vandaag zijn wij (Djess en ik) met de bus naar centrum geweest. Djess vond het exicted! Voordat naar H&M ging ik natuurlijk ff andere winkels bekijken 😀 Bij H&M heb ik wel een paar kleren gekocht : twee jurkjes (€7 en €10), een rokje €10 (in de sale behalve blazer) en een blazer €29. Bij Sacha heb ik leuke tas gezien.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pdxCAD_3k_E[/youtube]

Fijne avond allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like