Follow:

Videoblog : Oleh2x dari Djess tuk Enin & Enin back to Yogyakarta

Al een paar weken sinds wij over Enin bijna terug naar Indonesië praten. Djess weet het wel en voordat slapen, kletsen en of spellen Djess met Enin. Enin vertelde mij dat Djess een cadeautje geven voor naar Indonesië. Djess pakte eigen speelgoed en geven aan Enin als cadeautje.

Gisteren deed Djess weer zoals in zijn kamer. Gelukkig had ik mijn camera bij de hand en ik maakte filmpje van.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NLVB20guNGQ[/youtube]

Wat de tijd snel voorbij! Het is wel best zwaar om afscheid te nemen maar wij hebben leuk en gezellig maanden gehad. Hopelijk kunnen wij Enin weer hier ons komen bezoeken of andersom. Het maakt mij niet uit als maar wij vaak in echte met elkaar zien.

Enin heeft zin in hier en samen met Djess en ons wat leuks doen. Bij deze wil Enin bedanken voor alles en aan mijn schoonfamilie bedanken voor gastvrij en warm welkom. Super duper bedankt. Hopelijk tot snel weer zien.

Straks vanmiddag gaan wij naar Schiphol Enin brengen.
Untitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like