Follow:

Videoblog : What`s on my smartphone & Grrrr!

Nog ongeveer meer dan een maand is mij abonnement afgelopen. Eerlijk ben ik nog niet klaar want ik weet het niet welke smartphone wil ik hebben. Graag meer geugehen en snel foto`s maken. Ik gebruik mijn smartphone meer voor foto`s maken, foto bewerken en instagram dan voor smste of twitteren of interneten. Af en toe what`s up. Sommiger apps heb ik verwijderen want de geuheun is snel vol dus die niet gebruik weg maar – artikel

What`s on your smartphone/iPhone? en welke smartphone raad je mij aan want ik heb nieuw nodig?

What On my Phone
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vi8mYV9PASI&[/youtube]

in my hand
Sinds de samsung geupdate komt deze thousend keer, over drijven van mij (nou 5 en meer ofzo elke dag). Ik heb nieuw password en nog steeds wilt niet. Ik word Grrrrrr en gek van. Als ik bezig ben, komt deze weer en weer tevorschijnen. Gelukkig kan ik nog wel instagram en what`s up. Ik wil dus snel nieuw hebben, alleen weet ik niet welke??!!

Share
Previous Post Next Post

You may also like