Follow:

Vieve Protein water Citroen, Appel & Mint

2019-Fitbox-Foodybox6ag Vorige maand heb ik voor de eerste keer Fitbox Foodybox ontvangen. Er zaten er vol nieuwe, gezonde en verrassende producten o.a. deze Vieve Protein water Citroen, Appel & Mint. In dit blogpost vertel ik over deze protein water Vieve. Lees je mee

Vieve Protein Water is een verfrissende drank, bevat BCAA’s, essentiële aminozuren en collageen peptide, zonder toegevoegde suikers* met 20 gram eiwitten per flesje. Protein Water is 100% zuivel- en lactosevrij. Eén flesje Vieve bevat slechts 85 kcal en bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Perfect tijdens of na je workout gewoon gedurende de dag! Het smaak lekker fris, niet te zuur. Ik vind het heerlijk protein drank. Met warm weer lekker gekoelde Vieve Protein Water drinken.

2019-Vieve7 Vieve Protein Water zit in transparant plastic fles, is verkrijgbaar in 3 smaken. Deze Citroen, Appel en Mint is lekkere combinatie, niet te overheersen zuur. Ik ben wel erg benieuwd naar andere smaken, wel best prijzig voor een fles €17,90, te bestellen bij drink-vieve.nl en bij Body en Fitshop.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Manon

  Waaaat, bijna €20 voor een fles? Dan koop ik liever een bak proteïnekwark en drink ik water met citroen.

  26 July 2019 at 17:25
 • Reply Felice Veenman

  ik moet eerlijk zeggen, ik denk : ik neem wel even een fris glaasje kraanwater…

  26 July 2019 at 11:49
 • Reply Alexandra

  Het zal best lekker zijn, maar erg duur. Kies ik toch voor een ander beter betaalbaar merk

  26 July 2019 at 11:03
 • Reply Henk

  6 flesjes voor 17,90 euro vind ik echt overpriced voor een in mijn ogen nietszeggend, niets toevoegend watertje, net als al die vitaminwaters. Maar ja, smaken verschillen natuurlijk
  Henk´s last blog post ..Becam-onkruid vergaat niet

  26 July 2019 at 10:51
  • Reply Dhini

   De prijs is voor een fles niet 6 flesjes

   26 July 2019 at 13:38
 • Reply orriens nicole

  Is het flesje recyclebaar? Anders zou ik het niet kopen vanwege het plastic.

  26 July 2019 at 10:42
 • Reply Lindaschrijfthetop

  Het lijkt me met dit zonnige weer heerlijk.

  26 July 2019 at 10:34
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge