Follow:

Vraag maar raak aan Dhini..de antwoorden

Spannend! vinden jullie niet? Ik wel want dit is de eerste vraag maar raak posten voor mij maar het is leuk om die vragen te beantwoorden. Hieronder :compy: de antwoorden op jullie vragen! Dus veel leesplezier… :read:

Diana vroeg :
Zou jij al willen weten wat voor geslacht je beebje wordt?
Eerst heb Ik aan myn lieve man gevraagd en zijn antwoord is hij wilt wel weten en Ik ook eigenlijk maar we gaan nog niet naar iedereen vertellen dus alleen wij weten 😉 :ssst:

Wat eet je graag?
Ik eet alles behalve varkenvlees vanwege my religie bovendien de geur van varkenvlees maak mij duizelig.

Welk tv-programma of serie wil je absoluut niet missen?
Ik volg niet serie maar vroeger toen nog in Yogyakarta woonde, wilde Ik niet missen serie uit Venezuela “Casandra”. Hier is Kinderen geen bezwaar en Tv-programma is De Wereld draait door.

Maaike vroeg :
Hoe oud was je toen je naar Nederland kwam?
De eerste keer was Ik toen 29 jaar oud. Myn lieve man heeft mij uitnodigd in mei 2000 voor de eerste keer om mij te laten zien hoe Nederland is en tweede keer was in 2001.

Hoe heb je je man leren kennen?
Myn lieve man ging elk jaar op vakantie naar Indonesia, specialy Yogyakarta en Ik werkte toen in een restaurant in een toeristm straat. Ik hoor vaak over hem wel via myn vriendinnen die in dezelfde restaurant en ook van andere resturant. Hij is dus bekend daar maar wij kletsen nog nooit. Arjo is rustige man, hij praat niet zo veel en dus in 1999 vroeg Ik hem “Wat doe je elke dag?” zijn antwoord was “Lekker niks doen, lekker uitslapen” en dan vroeg hij of Ik in Malioboro Mall wil ontmoeten en Ik dacht toen hei… winkelcentrum shopping…nee hoor. Daar kunnen wij kopje koffie drinken en tegelijkertijd naar de mensen kijken binnen en uit de winkels. Zo leuk om te kijken naar de mensen hoe mensen dragen verschillende kleding, lichaamsfiguurs. En toen vervolgd onze afspraak na afspraak :blush:. Eind 1999 zijn wij samen uiteten om millenium te vieren in Gajah Wong reastaurant. En het was gezellig.

Wat is je droomjob? ( Als je alles zou mogen kiezen ter wereld en niet zou moetne kijken naar een diploma ofzo)
My droomjob is dat Ik achter buraeu in de kantoor (of thuis werken) met leuke collegas, gezellige sfeer en natuurlijk mooi salaris 😉

Eline vroeg :
Wat eet je het liefst?
Ik eet liefst lams vlees. Lekker! :yumie: Gegrilde vis (In Indonesia : Gurame bakar), Zeevruchten en Ik hou ook van groente (alles), fruit ook alles 😉 Ik krijg honger nu :yumie:

favo kleur?
Rood, zwart, wit, groen en paars

heb je huisdieren?
Nee, Ik heb geen huisdieren.

hoe lang ben je al samen met jouw man?
Na getrouwd is nu 7 jaar samen met myn lieve man :love: . Wat de tijd gaat snel voorbij he..! 7 jaar al 😮

favo website?
Ik heb geen favo website. Veel websites vind Ik mooi en heeft iets unique, iets leuk op elke websites.

Suzanne vroeg :
Vind je het moeilijk leven in Nederland?
Leven is niet moeilijk in Nederland want Ik heb super lieve lieve myn lieve man die mijn gevoelig erg begrijpen, die voor mij altijd klaar staat en die mij altijd trooste als Ik teleurgesteld ben bovendien heb Ik hier lieve schoonfamilie. Ze zijn net als echte eigen familie. En andere lieve mensen om mij heen. :blowkiss2:

Zou je niet liever samen met je man naar Indonesië verhuizen?
Misschien… maar niet om te verhuizen, denk Ik. We willen elk jaar naar Indonesië voor 3 of 6 maanden wonen, om lekker niks te doen. Geen verplichtingen om daar wat te werken. Gewoon geniet van het onze leven samen gezellig met myn familie erbij, het weer, eten enzo..

Heb je al een naam verzonnen voor je kleine spruit?
Nee, nog niet.. We hebben nog niet een naam uitzoeken. Ik denk dat te vroeg is of toch niet?! 🙄

Wat is je favoriete kleur?
Rood, zwart, wit, groen en paars

B0lletje vroeg :
Wat vind je fijn in NL en wat niet?
Fijne voor mij persoonlijk : Alles netjes geregeld bijv. voor de fietsers heeft eigen fietspad, elke 6 maanden is er sale tijd ;), er is kinderspeeltuin in elke woonwijk, de trein elke kwartiertje vertrekken, de snel weg is mooi.
Niet voor mij persoonlijk : Geen eettentjes waar je elke moment kan of haal eten dag en nacht 😉 , op elke zondag zijn de winkels dicht, de taal (Ik heb geen talent in alle talen ook in myn eigen taal)

Wat is je favoriet van Tickled Pink Scentsations *Ze gaat stoppen trouwens!!!*
Ik vind alle mini misters van Tickled Pink Scentsation ruiken heerlijk en echt verslaafd van. Ik kan eigenlijk echt niet kiezen, maar Ik noem een paar van myn TPS stash Shimmering Pink, Frosted snowdrop, Dreama en hmmm veel meer 😉 :yes:
Het is echt echt jammer dat Mia TPS gaat stoppen 🙁

Als je nog een jaar te leven zou hebben wat zou je zowizo gaan doen?
Ik zou van het leven samen met myn myn lieve man genietan …Elke dag!. En Ik zou graag myn ouders en myn familie willen verwennen bijv. naar Nederlands te laten komen. Ik wil naar myn geboortestad terug bezoeken. Daar heb Ik lieve klasgenoten en wil iets wat aan haar geven als bedanken.

Wat zit je bij jou altijd standaard in je tas?
Portemone, mobiel, mini misters, huissleutels, lipgloss, spiegeltje en maandverband. Er is verhaal over maanverband. Om nieuw jaar te vieren waren de collegas van myn lieve man en wij in Eftelling hotel (van arjo`s werk). Volgende dag gingen wij naar Eftelling om allerlei atracties te kunnen doen en toen kreeg Ik rode gast (bij de dames elke maand toch) en myn maandverband in de auto.. slim he..! Ik was paniek maar gelukkig een van myn lieve man collegas had een maandverband. Vanaf dat moment doe Ik nu maandverband in myn alle tassen.

Wat is nou typisch indonesisch (eten ofzo) wat wij echt moeten proberen?
Moeilijk zeg want het is zo veel lekkere gerechten. Sommige Indonesische gerechten is heel normal hier zoals Nasi goreng, Bami goreng, Kip sate.
Wat Ik echt mis is Padang (my fav. waroeng nasi padang in Yogyakarta is Padang Andalas), sate kambing, bakso, sayur asem, gado-gado en nog veel meer …(het maakt me honger nu)

Welk beautyproduct kan jij niet zonder?
Deodorant, dagcream, bodylotion en parfum

Hoe zeg je “Jij bent mijn liefste” in het Indonesisch (ik wil dit tegen een vriendinnetje zeggen)
Kamu sayangku of Kamu cintaku

Fijne zondag!

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like