Follow:

Vroeger en nu

Dear bloggie! Een paar dagen kon ik niet diep slapen want ik wil deze artikel schrijven. Ja..erg he! Als ik idee heb, kan ik niet goed slapen en ik wil snel in mij site zetten maar ik moet eerst mijn oude foto uitzoeken. Vandaag dat ik niet zo diep heb geslapen. Maar goed wat over de artikel dan. Iets verandering over mij zelf. Vroeger niet of wel en nu wel of niet. Misschien weten jullie niet over mij…meer over Dhini van vroeger en nu

Toen en Nu

Vroegertoen ik (nog jong) in Indonesië woonde ik ben jonge meid en nog singel. Nu Ik ben oud geworden en getrouwd en een moeder van een zoon “Djess”

Vroegertoen ik (nog jong) in Indonesië woonde Ik was echt super mager (toen nog mini dhini), nog geen 30kg. Dat was heel weinig voor mij lijftijd en lengte. In mijn land zeggen mensen “Mager betekent dat je heel problemen hebt” Als dik dat je heel gelukkig leven hebt. Soms denk ik “waar”, betekent dat ik niet gelukkig ben met mijn familie. ik ben niet zo leuk met de situatie van ons. Nu een van mij wensen uitgekomen dat ik graag mij gewicht 45kg heb (nu iets meer 47kg..oei..oei…).
Kijk op de foto`s, toch zie ik verschil op mezelf…mijn arm is dikker dan oude

Vroegertoen ik (nog jong) in Indonesië woonde Ik moest (elke avond) echt eerst fantaseren voordat ik in slaap viel en soms kon ik niet slapen want ik wilde in droomland verder leven. Nu Heel af en toe, zelf heel weinig behalve als ik zin in heb.

Vroegertoen ik (nog jong) in Indonesië woonde Ik ben erg gevoelig mens Nu Nog steeds.

Vroegertoen ik (nog jong) in Indonesië woonde Als ik boos/bedroefd praat ik niet en ik wil niet eten. Nu Nog hetzelfde maar mijn lieve man komt meestal om te praten en ik laat het eruit. Klaar..!

Vroegertoen ik (nog jong) in Indonesië woonde Ik huilde echt vaak door mijn oude zus omdat ze leuk vond om mij te pesten, door bedroefd filmpjes, door teleurgesteld, boos worden. Nu Nog steeds vooral als bedroefd filmpjes, teleurgesteld, door lachen, iemand mij aandacht geven.

Vroegertoen ik (nog jong) in Indonesië woonde Ik had best lange haar tot mijn billen. Nu Ik heb best korte haar.

Vroegertoen ik (nog jong) in Indonesië woonde Ik wilde graag mijn neus geopereerd worden. Ik wilde graag lange neus zoals Europese mensen. Ze zien er mooi uit. Nu Ik wil niet meer als ik TV programma over plastiek chirurg. Ik vind het best eng met alle prikken, tangen etc. iiihhh. Ik laat maar mijn neus zoals ik nu heb. Ik heb toch al een lieve man en een lieve zoontje.

Vroegertoen ik (nog jong) in Indonesië woonde Ik lustte geen groenten (verse of gekookte). Nu Ik ze alles op..ha..ha…

Vroegertoen ik (nog jong) in Indonesië woonde Als van mijn ouders sommige dingen niet mochten. Ik deed het wel bijvoorbeeld ik mocht niet verse chili eten, at ik hem stiekem. Ik mocht niet in de regen lopen. Ik deed het wel..thuis kook mijn vader warm water voor mij dan ik moest snel mijn lichaam en hoofd wassen met warm water. (geen kraan water zoals hier). Nu Hier doe ik het ook.

Vroegertoen ik (nog jong) in Indonesië woonde Ik hou van zure fruit bijvoorbeeld zure mandarijntjes of mie bakso met azijn. Nu Ik eet zure fruit nog steeds maar niet vaak meer.

Vroegertoen ik (nog jong/tiener) in Indonesië woonde Ik droeg geen make-up en nagellak want ik voelde mijn handen zwaarder geworden. Ik gebruik alleen dagcreme, foundation en mascara..klaar! Ik moest juist van mijn moeder mascara aan of lipstick aan zodat er een jongen op mij verliefd waren. Maar ik wilde het niet. Nu Ik draag niet alleen mascara maar ook oogschaduw, lipstick, nagellak etc.

Vroegertoen ik (nog jong) in Indonesië woonde Ik verzamel postzegels van allerlei landen. Nu ik spaar ze nog, alleen jammer niet meer nieuw collectie gebruik of ongebruik postzegels kan ik toevoegen.

Vroegertoen ik in Indonesië woonde Sinds ik een parfum weet word ik verliefd van heerlijke geurtje. Nu ik heb een paar lekker geurtjes in mijn bezit. En you know ..ik wil meer hebben..verslavend.

Vroegertoen ik (nog jong) in Indonesië woonde Ik kocht nooit make-up, lipstick en nagellak. Nu Ik koop ze vooral als er sale/actie is.

Vroegertoen ik (nog jong) in Indonesië woonde Ik wilde zo graag jonge/dames tijdschriften abonneren maar geen budget voor. Nu Ook dezelfde redenen.

Vroegertoen ik (nog jong) in Indonesië woonde Ik droeg kleding die mijn moeder zelf heeft gemaakt vooral als Lebaran/Idl Fitri komt . Nu Helaas maak mijn moeder niet meer. Eigenlijk wil ik wel want ze maakt mooi kleren.

Vroegertoen ik (nog jong) in Indonesië woonde Ik kocht liever fashion items dan beauty items. Nu Ik koop vaak beauty items maar ik wil nu graag fashion items kopen en wat minder beauty items kopen.

Het wordt lang dus ik stop tot hier, misschien word het vervolgt.

Share
Previous Post Next Post

You may also like