Follow:

Wat lief van myn lieve man ;)


Gisterenavond was een pakketje binnen van bol.com and ik weet het dat de harde schrijf is 😀 . Maar ik opende die pakketje niet gelijk…wacht op Arjo want staat zijn naam. En ik …..pfff moest betalen (in my gedachte…oje!).

Maar toen Arjo van zijn werk terug kwam, liet ik hem dat pakketje (de harde shrijf 1TB) al komen. En toen…Alstjeblief… Dhini…kerst/nieuwjaar kado. zomaar kado en dat is echt super duper handig kado voor mij…wij vieren kerstdag maar als kado`s krijgen, zijn natuurlijk altijd welkom he! vooral als handig kado krijgen 😀 :wow: :dance: Dank je wel…dank je wel …myn lieve man :muah:

Ja..eindelijk heb ik hem (een van my wensen uitgekomen) en ik kan my SD(HC) kaarten leegmaken :yay: dan kan heeeel veel weer foto`s maken. Gisteren heb ik gelijk een paar mapjes verplaats naar deze harde schrijf en heb nu 8,91GB beschikbaar ruimte :yay: :dance:

Hele fijne feestdagen allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like