Follow:

Waterfles met een fruitfilter

 photo 2016Waterflesmetfruitfilter1a_zpskcv96wns.jpg
Zoals ik gewend ben vanaf ik een kleine dhini was, drink ik altijd water. En voor mij maakt het niet uit in de zomer of in de winter drink ik altijd water, naast warm thee. Maar soms drink ik weinig water vooral als ik onderweg ben. En drink water wordt stuk lekker als je slice fruit toevoegen. Ik heb speciaal waterfles met een fruitfilter binnengekregen en die ik vandaag aan jullie zien.

 photo 2016Waterflesmetfruitfilter1aaaaa_zpstjn4ubi2.jpg
De waterfles komt uit deze stevige doos en hij is gemaakt van duurzaam Tritan plastic met de inhoud van 700 ml. Best veel water dus. Wat fijn is dat deze waterfles vaatwasmachinebestendig is.

 photo 2016Waterflesmetfruitfilter1aaa_zpsxv2ym5rg.jpg
De waterfles heeft een fruitfilter ( reservoir ) voor fruit (vers) zodat de water een lekker smaakje krijgt. En je kunt verschillende soorten fruit combineren met kruiden. Wanneer je de dop opendraait, kan je de filter eraf halen en vul met verse fruit/kruiden. Meer fruitwater recepten vind je hier.

Let op : de waterfles NIET in de vriezer (magnetron, niet bestemd voor hete vloeistof) en niet laten vallen.

 photo 2016Waterflesmetfruitfilter1aa_zpsnilaf1oi.jpg
Met een paar schijfjes citroen/limoen combineer ik soms met komkommer en of munt blaadjes. Dat is ook lekker. Drink je liever water? Neem deze waterfles met een fruitfilter naar school, werk of gymzaal mee. Ook kan je deze waterfles als bidon gebruiken, wel laat de filter eruit halen. Deze waterfles met een fruitfilter is te koop via webshop waterflesmetfruitfilter.nl.

Drink je regelmatig water?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like