Follow:

Webshop : bokehmasterskit.com


Bokeh? Love bokeh! En Bokeh Master kit stond al lang in mijn wishlist (Artikel). Toen ik Bokeh master kit special ontving, was ik erg enthousiast. Helaas door griep, hoesten enzo kan ik niet buiten met deze kit testen dus ik thuis met kerst lampjes gebruiken om bokeh te krijgen.


In de kit staat er vijf elements met daarin drie met verschillende images en een blank zodat je zelf de vorm/images van bokeh creëren, een voor doosje, een elastiekje en een instructies.

Eerste elements

Tweede elements

Derde elements

Blank elements om zelf vorm te creeren

Alles bij elkaarHier zijn een paar bokeh foto`sHier moet je lens 50mm hebben. Echt handig kit en je kan overal mee te nemen. Er zijn 5 classic figuren : ster, hart, blij icon, sad iconsen een pijltje. En meer 16 figuren o.a. : vliegtuig, headphones, animals, envelop en nog meer. Alleen er zijn paar die lastig om bokeh te schieten. Hier moet ik nog veel oefeningen. Love them en ik ben heel erg blij mee.

Vinden jullie ook bokeh? een Masters Kit Special kost – $25 (reg $35) bij Bokeh master kit

Share
Previous Post Next Post

You may also like