Follow:

Weleda Granaatappel Regeneratie Olie Body Olie

2019-Weleda-Body-Oil-Granatappel11a Een van mijn favoriete beauty product is body olie. Na het douchen is het heerlijk om mijn huid heerlijk verwennen met body lotion of body olie. In dit blogpost blog ik over een Weleda body olie. Lees je mee

Granaatappel Regenererende Body Olie €18.49 (100ml)

Verstevigt en stimuleert de celvernieuwing
Jojobaolie Sesamolie Zonnebloemolie Tarwekiemolie Macadamianootolie Pluimgierstextract Limoneen 1 Granaatappelpitolie Onverzeepbare bestanddelen van olijfolie Extract van zonnebloemblaadjes Compositie van natuurlijke etherische oliën 1 Linalool 1 Citronellol 1 Benzylbenzoaat 1 Geraniol 1 Citral 1 Eugenol 1 Coumarin 1 Farnesol 1 1 verkregen uit natuurlijke etherische oliën
2019-Weleda-Body-Oil-Granatappel11aa De body olie zit in een glas fles met handige pompsysteem. De olie bevat natuurlijk ingredienten o.a. Granaatappelpitolie die rijk aan antioxidanten, bevordert de huidregeneratie en leent zich uitstekend voor de verzorging van de rijpere huid. De olie smeert gemakkelijk, heerlijk zachte olie, die goed in je huid trekt, geen plakkerig gevoel en het ruikt heerlijk. Mijn huid voelt heerlijk soepel en zacht aan. De olie is ook geschikt voor een massage. Weleda Granaatappel Regeneratie Olie Body Olie is een fijne body olie om je huid heerlijk te verwennen of als cadeautje te geven. Te koop bij de drogisterijen of online

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Alexandra

  Ik houd niet zo van body oliën. Maar Weleda ken ik wel als een fijn merk.

  12 December 2019 at 11:13
 • Reply rachel

  ik ken het merk maar ik ben niet zo van de olie’s vind het niet prettig voelen

  12 December 2019 at 11:01
 • Reply Melanie Hoogvliet

  Ik ben niet zo van de olie maar ik vind je artikel wel heel duidelijk en nuttig geschreven.

  11 December 2019 at 09:07
 • Reply stefanie

  Dat klinkt echt heerlijk, weleda is altijd heel fijn

  10 December 2019 at 16:35
 • Reply nicole orriens

  Oh dit merk ken ik wel! Dat vind ik altijd een vertrouwenwekkend merk. Dankjewel voor de tip!

  10 December 2019 at 16:01
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge