Follow:

Weleda laat je huid stralen met granaatappel

 photo 2017WeledaGranaatappel1a_zpsf7lax6wh.jpg
Huidveroudering op een natuurlijke manier tegengaan? Dat kan met Granaatappel Verstevigende Gezichts- en Lichaamsverzorging. Weleda heeft de granaatappellijn ontwikkeld: een complete serie voor gezicht en lichaam die de tekenen van huidveroudering vermindert en je huid volop laat stralen. Op een 100% natuurlijke manier. Ik test Weleda Gezichtsverzorging producten uit. Lees je mee

 photo 2017WeledaGranaatappel1aa_zpsdd1e09ru.jpg
Weleda granaatappellijn zit in dezelfde doosjes met daarop de naam van de product en wat informatie, een fris uiterlijk. Weleda granaatappellijn bevat granaatappelpittenolie die rijk is aan antioxidanten, bevordert de huidregeneratie en leent zich uitstekend voor de verzorging van de rijpere huid.

 photo 2017WeledaGranaatappel1ae_zps6bracgqg.jpg photo 2017WeledaGranaatappel1aee_zpssaxof3gl.jpg
Granaatappel Verstevigende Oogcontourcrème €23.49 :
– Versterkt de tere huid rondom de ogen
– Stimuleert de celvernieuwing en beschermt tegen huidveroudering
– Kan gebruikt worden door dragers van contactlenzen

De oogcrème zit in een tube van 10ml. De structuur is fijn daardoor smeer het makkelijk random de ogen en heeft een aangename geur. Het voelt prettig en de crème wordt snel op huid genomen. Het lijkt er op dat mijn huid rondom mijn ogen wat glad is. Ik ben blij verrast want na een paar dagen aangebracht, zie ik de fijne lijntjes onder mijn ogen vervagen.

 photo 2017WeledaGranaatappel1ab_zps6ziiayo0.jpg photo 2017WeledaGranaatappel1abb_zpsb1z93pug.jpg
Granaatappel Verstevigend Serum €25.99 (30ml.) :
– Onmiddelijke intensieve hydratatie
– Echte energie-boost: verstevigt de huid en verhoogt de elasticiteit
– Aangename gelstructuur, trekt snel in

Het serum zit in een flacon en heeft een pompsysteem. Wanneer je de pompje drukt, kom er transparant gel en heeft een zacht aangename geurtje. Door fijne gelstructuur, brengt de gel gemakkelijk aan, niet vet en trekt snel in. S`ochtend en in de avond breng ik deze gel elke dag en ik merk dat mijn huid egaal is geworden. Daarnaast combineer ik met dagcrème en nachtcrème van dezelfde lijn.

 photo 2017WeledaGranaatappel1ad_zpsvei9mc0j.jpg photo 2017WeledaGranaatappel1add_zpsxt7tdtnp.jpg
Granaatappel Verstevigende Dagcrème €22.99 (30ml) :
– Verzacht rimpels
– Verstevigt de huid
– Verbetert de huidelasticiteit

De dagcrème verpakt in een tube en wanneer je de tube opendraait, komt er een witte crème uit. Deze dagcrème heeft licht van textuur daardoor brengt gemakkelijk en de crème wordt heel goed opgenomen door mijn huid. De geur is goed aanwezig maar niet storend want de geur ruikt aangenaam. Mijn huid wordt strakker maar toch zacht aanvoelen.

 photo 2017WeledaGranaatappel1ac_zps2t49gzys.jpg photo 2017WeledaGranaatappel1acc_zps2boueojz.jpg
Granaatappel Verstevigende Nachtcrème €22.99 (30ml) :
– Activeert het natuurlijke proces van de nachtelijke regeneratie
– Verzacht rimpels
– Verstevigt de huid en verhoogt de elasticiteit

De nachtcrème zit in een frisse tube. Ook heeft sterke geur net als dagcrème. De nachtcreme is iets dik maar erg prettige crème om ‘s avonds op de huid aan te brengen want het trekt goed in, zonder vet aanvoelen. `S ochtends heb ik echt gladder huid en strakker. Heerlijk!

 photo 2017WeledaGranaatappel1aaa_zpserixchn3.jpg
De hele Granaatappel-lijn vind ik heerlijk. De crèmes worden goed in mijn huid opgenomen en heeft aangename geurtje. Zeker aanrader! Ik ben echt heel erg enthousiast over granaatappellin van Weleda en ik zou zeggen, laat je huid fris en stralen met granaatappellin van Weleda. Weleda producten zijn te koop bij de Tuinen, bij de drogisterijen of Online.

Liefs,
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Grace

  Ben zelf te lui om allerlei verschillende crèmes en serums te gebruiken. Maar ik begin nu ook lijntjes te krijgen.. Help! Wat werkt dan het beste?

  09 March 2017 at 22:38
 • Reply Maike

  Goede Weleda review, top! Goed en duidelijk opgezet ook!

  09 March 2017 at 22:12
 • Reply Marieke

  Ben benieuwd naar deze producten van Weleda. Ben zelf alleen nog bekend met de babyolie van Weleda en daar was ik super tevreden over.

  09 March 2017 at 16:03
 • Reply Gerdi

  Weleda is een super fijn merk, ik sla altijd in als ik in Duitsland bij de DM ben..
  Gerdi´s last blog post ..DIY | Toverstaf / Speklolly traktatie

  09 March 2017 at 14:19
 • Reply Neeltje | Thoughts in Style

  De producten klinken echt super fijn! Ik wil echt heel graag de nachtcrème proberen, die lijkt mij echt heel fijn 🙂
  Neeltje | Thoughts in Style´s last blog post ..You Are The Pan To My Cake | American Pancakes

  09 March 2017 at 11:08
 • Reply Denise

  De laatste keer dat ik Weleda gebruikte was toen ik zwanger was en toen ik net bevallen was, toch alweer een tijdje geleden. Nu gun ik mezelf vaak de wat duurdere producten niet, maar dat zou ik eigenlijk wel moeten doen. Ik vond iets met sinaasappelgeur altijd heel lekker.
  Denise´s last blog post ..Bezienswaardigheid Azure Window op Gozo ingestort

  09 March 2017 at 09:50
 • Reply Anouck Plume

  Ik ken dit merk nog niet, maar granaatappel lijkt me zo’n fijne geur! Mooie kleur van de verpakkingen ook 🙂

  09 March 2017 at 09:47
 • Reply Kjell

  Zeker het proberen waard, lekker geurtje is altijd lekker om op je huid te smeren!

  09 March 2017 at 09:36
 • Reply Heleen

  Lekker zomers kleurtje! Ik gebruik eigenlijk nooit iets van Weleda, maar dit ziet er wel goed uit.

  09 March 2017 at 09:31
 • Reply Sofie Katelijne

  Heb in het verleden al producten getest met granaatappel, beviel heel goed!

  09 March 2017 at 09:19
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge