Follow:

Who’s That Girl Masker Selfie Masks

WhosthatgirlMask
Wie had kunnen denken dat vocht inbrengen op je huid zo leuk en selfiewaardig zou kunnen zijn? Trakteer jezelf op een spa-dag met onze schattige selfiemaskers die zijn geïnspireerd op instagram/snapchat filters. Vandaag blog ik gezichtsmaskers Who’s That Girl Masker Selfie Masks- Speelgoedmake-up. Lees je even mee

WhosthatgirlMask
In de doos Who’s That Girl Masker Selfie Masks zit er drie gezicht sheets maskers. Iedere maskers heeft eigen kenmerk een pandabeer, eenhoorn en regenboog. Het product bevat aloë vera die zorgt reinigt en verzacht de huid. Bovendien is het masker perfect voor selfie foto`s.

WhosthatgirlMask
Het papier van Who’s That Girl Masker Selfie Masks is best breed (iets te groot) voor mij gezicht. En ik dacht dat het masker in een pandabeer, eenhoorn en regenboog zou veranderen als je selfie maakt. Het blijkt dat het patroon van een pandabeer, eenhoorn en regenboog al op het papier getekend/geïllustreerd. Ik mis het informatie hoeveel duurt het masker op je gezicht mogen laten inwerken? Ik kan dat informatie nergens vinden. Ik laat het masker zoals ik altijd doe (zoals andere gewone gezichtsmasker) ongeveer 10-15 minuten. Op mijn schone gezicht gebruik je het masker. De vochtigheid is goed genoeg en nog over in de sachet. Wat ik nieuw vind dat het gaatjes voor ogen en lippen zijn dicht. Dat vind ik het wel erg leuk want niet alleen je gezicht verwennen maar ook je ogen en je lippen lekker ook verwennen. Ga je lekker relax, dicht ogen en laat ze rust en dicht je gezicht met dit maskers. Na ongeveer 10 tot 15 minuten verwijder ik het tissue masker en de resterende serum masseer ik rond over mijn huid. Na gebruik voelt mijn heerlijk zacht aan en het hydrateren.

WhosthatgirlMask
Hte masker bevalt het goed. Leuk met verschillende cute illustraties. Who’s That Girl Masker Selfie Masks is erg leuk met verschillende cute illustratie. Zeker perfect voor snapshot/selfie foto`s. Deze cute gezichtsmasker setje is echt erg leuk om samen met je vriendinnen te doen. Het is wel prijzig voor maar drie maskers. Dit masker voor kinderen vanaf 8 jaar, kost € 14,38. Who’s That Girl Masker Selfie Masks te koop in de speelgoed winkels of online

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Janet | thatonetime

  Wat een ontzettend grappige maskers, ziet er heel leuk uit. Vind het wel aardig prijzig. Wel leuk om als cadeautje te geven.

  12 December 2018 at 19:18
 • Reply nicole orriens

  LOL. Wat een grappige maskers zeg. Ik vind ze erg leuk!

  12 December 2018 at 10:34
 • Reply Francis | Mamazetkoers.nl

  Wat is dit ontzettend grappig zeg! Ik zoek altijd iets leuks voor kerst, gewoon voor de fun en gein om cadeau te doen. Dit is echt heel tof.
  Francis | Mamazetkoers.nl´s last blog post ..10 keer dit weet je nog niet van mij!

  10 December 2018 at 19:41
 • Reply Yousra Yasmine

  Wat een leuk masker! Die wil ik ook wel een keertje proberen!
  Yousra Yasmine´s last blog post ..Alles is anders

  10 December 2018 at 18:14
 • Reply Yvonne

  Ow deze maskers zijn echt TE leuk Dhini. Ik had laatst voor het eerst een peel-off masker geprobeerd, samen met mijn dochter. Maar ik denk dat ze deze veel leuker vindt. Die eenhoorn zeker!

  10 December 2018 at 16:27
 • Reply Kim

  Zit er geen info in de verpakking zelf? Mijn nichtje heeft dezelfde masker bij haar zat er een los papiertje bij met instructies.

  10 December 2018 at 16:22
 • Reply Naomi

  Wat een leuke maskers ik gebruik maskers regelmatig maar deze had ik nog nooit van gehoord ziet er grappig uit

  10 December 2018 at 15:37
 • Reply Laura | I scream beauty

  Haha ik vind dat er zo grappig uit zien! Ik heb zelf nog nooit zoiets gebruikt!
  Laura | I scream beauty´s last blog post ..7 x dingen die ik graag had willen weten na de bevalling

  10 December 2018 at 15:26
 • Reply Suzanna

  Een grappig idee maar als hij niet goed op je gezicht past dan is het een beetje jammer van je geld. Misschien zou je deze maskers cadeau kunnen geven aan een vriendin die helemaal into dit soort maskers is! Ik vind het idee namelijk wel leuk!

  10 December 2018 at 15:12
 • Reply Wanda

  Wat een ontzettend leuk en grappig idee! Ik had het nog nergens voorbij zien komen en denk ook niet trouwens dat ik het zelf ga gebruiken, maar ik vind het wel leuk om een keertje zoiets cadeau te doen aan een vriendin die helemaal in to te selfies is.

  10 December 2018 at 14:09
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge