Follow:

Winactie : 3x Lady Speed Stick

Lady Speed Stick
Een van mij must beauty producten is deodorant. Elke dag moet ik deodorant dragen, anders heb ik wel wat een probleem. Van webshop Exclusively ontving ik drie de bekende deodorant Lady Speed Stick deodorant. Vandaag blog ik hierover en wat nog leuk is dat een van jullie deze drie Lady Speed Stick deodorant kunnen winnen. Lees je mee wat je moet doen.


Lady Speed Stick
Twee van drie Lady Speed Stick deodorants zijn twee Lady Speed sticks Invisible Dry No White Mark 48H protection :
Powder Fresh : is een heerlijk poederig frisse antiperspirant
Shower Fresh : is een heerlijk frisse antiperspirant.

Beide Lady sticks zorgt ervoor de hele dag en totaal geen zweetoksels meer en laat geen witte restjes achter. Het werkt beide super goed en heeft heerlijk zachte geurtjes.

Lady Speed Stick
Lady Speed Stick Invisible Dry 48H Odor Protection Wild Freesia : is een heerlijk bloemig zoete antiperspirant. Deze deodorant zorgt de hele dag effectief tegen zweten en ongewenste geuren.

Lady Speed Stick deodorant is voor mij al bekend en ik ben heel erg tevreden over. Ik kan niet meer zonder. Het werk dit merk supergoed. Ik heb geen last van meer van zweten en ongewenste geuren en super fijn dat deze deo geen witte streepjes achter laten. Love deze deodorant van dit merk en ik ben heel erg blij dat ik deze drie varianten heb ontvangen want tja die mijne toevallig bijna op. Ik heb dus weer aantal op voorraad. Yeah! me happy! Meer Lady Speeds Sticks deodoranten kan je op de webshop Exclusievely.nl terecht. Het kost €4,95 ( 39,6gr. ) per stuk. Voor 17:00 besteld, morgen in huis. Gratis verzending v.a. €30

WIN 3x Lady Speed Stick

Lady Speed Stick
Ingrediënt: Aluminium Zirconium Tetrachlorohydrex Glycine

In samenwerking met de webshop Exclusively.nl mocht ik deze drie deodorant een van jullie weggeven.

Wat moet je doen :
1. Laat een reactie achter dat je meedoet.
2. Volg dhini via één van deze kanalen: Instagram | Facebook en of Youtube
3. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht per mail (zorg dus voor een geldig e-mailadres, binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.).
4. De winactie loopt tot 23 oktober 2018.
5. Voor meer informatie over jouw privacy en winactie voorwaardes kun je een kijkje nemen in privacyverklaring

Let op : deze winactie geldt alleen voor de inwoners van Nederland. Succes!

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like