Follow:

Winactie! Hou je van winactie?

Kom…meezingen (als je naar Ik hou van Holland programma op TV ziet, dan herken je die liedje toch) maar nu met andere teks.

1….2…3…zing jullie mee :muziek:

Ik hou van winactie….li….li…li…
Ik ben gek op winactie li….li…li…
Vooraaaaaaaal als win li…li…li…
Hou je ook van winactie….li…li…li…?

Applaus voor jezelf :clap: :clap: Dank jullie wel…dank jullie wel!

Ik wel… Ik hou van winactie/giveaway vooral als win 😀 jullie ook toch? Wie niet, denk ik (heb gelijk? )
Als jullie my site volg, las je dat ik wat leuks ooit heb gewonnen. Zo leuk he..om wat iets leuks te krijgen/winnen. Vaak denk ik, wil ook winaties/giveaway houden voor my lieve bezoekers (dreaming..!) en ik hoop dat op een dag kan ik winacties houden (die heb ik vaak tegen myn lieve man gezegd). Ik vind zo leuk om iemand blij te maken, niet alleen voor mijn (schoon) familie blij maken maar ook voor my lieve bezoekers :yes:

En daarom als er leuke sale of free shipping, kocht ik soms 2 dingen dan kan eentje voor winatie doen. En ik wacht tot goede moment natuurlijk om winatie te houden. Maar helaas sommige van my bezoekers zijn geinteresserd alleen maar door winactie. En dat vind ik jammer maar voor mij het maakt niet uit want soms doe ik ook soms op andere sites..hei…er is winactie…ik laat snel my reactie achter (je weet maar nooit win :D) daarna niet meer (Schandaal is dat he..! maar ik laat soms ook als de onderwerp interessant is :D) of de onderwerpen van blogposten zijn niet zo interssant om comment achter te laten. (aah…niet zo bijzonder..! :doei: ). Niet alleen op my site maar ik zag ook op andere sites…geen meer winactie…niet meer comment achterlaten.

Maar ben super duper blij dat er lovely/vaste commentators op my site, niet alleen door winactie achter laten maar door omdat my site leuk om te volgen of my verhaaltjes leuk of my andere onderwerpen van my blogposten zijn leuk om een reactie achter te laten. Ik verwacht niet en dwingt jullie niet hoor om een reactie op my site achter te laten als jullie niet willen of de verhalen saai dat hoeft niet…simple is dat he! Ik weet het dat we hebben druk met andere dingen doen die meer belangrijkst is, toch!
Hier wil ik jullie bedanken. Dank jullie wel myn lieve bezoekers voor jullie tijd om my site te bezoeken, my verhaal lezen en natuurlijk jullie comments. Love you all my lieve bezoekers :blowkiss2:

P.S. Oja…gisteren avond kreeg ik email dat ik gewonnen heb op Roxanne`s site …yay :yay: lang leve winactie

Fijn mistige weekend allemaal! Ik mis :sun: jullie ook?

Share
Previous Post Next Post

You may also like