Follow:

Wobs – warm on bikes

 photo 2016Wobs1aa_zpsfyk2kbub.jpg
Het is nog brrr…. koud buiten. Het is niet fijn als je moet fietsen in dit koude of nat weertje. De fietswanten van Wobs houden je handen lekker warm en droog. Maar wat is Wobs? Wobs is een nieuw jong merk voor fietswanten (bike pogies). Bike pogies houden je handen warm tijdens fietsen.

 photo 2016Wobs1a_zpszbqlwazj.jpg
De Bike pogies van wobs zitten in een handige plastic zak die ook nog eens biologisch afbreekbaar is en daarop staat het logo en de naam van het merk

 photo 2016Wobs1aaaa_zps2mlvx8un.jpg

Er zit een instructie papier bij en er is ook sluitband (tiewrap) meegeleverd waarmee je de Bike Pogie kunt vastmaken aan het fietsstuur zodat voorkomen wordt dat Bike Pogies van de fiets af worden gehaald.

Bike Pogies zijn gemaakt van 9 tot 11 gerecycelde plastic flessen en bestaan uit gerecycled waste2wear materiaal omdat wij geloven in het leveren van een bijdrage aan het milieu. Kijk voor meer informatie op www.waste2wear.com
Brons : warmonbikes.com

 photo 2016Wobs1aaa_zpsv6jjbyy4.jpg
De fietswanten van Wobs zijn aan beidekanten open. De ene kant kan je aan het fietsstuur met sluitband vastmaken en in de andere kant kun je je handen stoppen zodat je je stuur kan vasthouden. Gewatteerde binnenkant, en waterproof van buiten dus geen koude handen meer.

 photo 2016Wobs1aaaaa_zpsgfx3xlkd.jpg
Duidelijk instructie vind je hier

 photo 2016Wobs1aaaaaa_zpsgb4pugup.jpg
 photo 2016Wobs1aaaaaaa_zpstupdfdqc.jpg
Er zijn twee varianten Wobs Bike Pogies : voor fietsen met of zonder handrem. Ik heb gekozen zwart kleur voor mijn fiets met handrem. Ik heb geen last van meer van koude handen tijdens fietsen. Heerlijk warm.

Wobs Bike Pogies zijn er 15 verschillende designs beschikbaar. Je kunt kleur kiezen of met patroontjes van sterretjes tot leopard. En ook fijn dat Bike Pogies kunnen koud gewassen worden in de machine. Ook zijn er Wobs Bike Pogies voor kinderen beschikbaar.

Wobs Bike Pogies te bestellen op webshop Wobs, het kost €39,95 Je kunt met iDeaal of Paypal betalen.

Heb je last van koude handen tijdens fiets? Deze Wobs Bike Pogies is zeker voor jou.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like