Follow:

Woensdag wishlist : Dames Snowboots

2022damessnowboots3aaaa

Hoi..hoi…! Lente is officieel al begonnen maar het is geen kwaad om over snowboots te blogen, toch! In dit geval heb ik veel wensen vooral zo graag snowboots te hebben. Zelf jaren geleden heb ik vision board gemaakt. De bedoeling zodat help mij wensen uitkomen maar tot nu toe helaas nog niet uitgekomen. Maar goed blijft maar lekker dromen en wie weet binnenkort heb ik snowboots. In deze blogpost Woensdag wishlist laat ik aantal leuk, mooie dames snowboots zien. Kijk je mee

Hoewel de laatste jaar sneeuwt minder maar snowboot vind ik erg handig om te hebben en ik wil zo graag hebben. Ik heb al jaren gebruik UGG maar dat is toch geen snowboots want tja vooral als in de winter tijd vaak gedragen dan die echt versleten en niet waterproof ook nog. Ja een paar jaren geleden droeg ik de UGG in de sneeuw en echt kletsnat…brrr was echt koud, ik kon niet meer lopen, gelukkig was niet zo ver weg meer van ons huis. Dus ik droom nog steeds om sneeuwboots te hebben. En elke keer blijft ik ook maar kijken op de webshop. En ik zag veel leuke en mooie snowboots. En Eerlijk ben ik erg nieuwsgierig naar de zool/onderkant van de boots want die van UGG is niet zo veilig, die is glad, gevaarlijk zeg! misschien omdat ik hem vaak gedragen dus de onderkant niet meer zo goed. Eerlijk is toch moeilijk om mooie snowboots uit te zoeken want ik heb best wel eisen zoals graag ritssluiting dat lijkt mij handig, de kleur naast zwart, cognac of iets donker kleur (niet opvallende kleur), waterproof is het zeker. Goed is het te veel om alles te noemen nu laat ik wel aantal dames snowboots die op mijn ogen vielen. Ik heb in twee categorie apart gedaan, met veter en ritssluiting. Hieronder zijn ze 2022damessnowboots3a * Sorel Women Caribou Buff – hij ziet stoer, stevig en leuk uit, waterdichte schoenen. Snowboot van het merk Sorel staat al lang in mij verlanglijstje, zie paatje op mij vision board.
* Moon Boot Women Monaco Wool WP Black – ziet er compfy uit en het lijkt mij lekker warm ook. Waterafstotend materiaal.
* Snowboot Columbia Heavenly Shorty Omni Heat Women’s Zwart – Ziet er comfortabel uit als ik deze boots dragen en de buitenkant lijkt mij waterproof materiaal.
* Snowboot Jack Wolfskin Women Nevada Texapore Mid Dark Green Phantom – Niet te zien als sneeuwboot. Het ziet er net als sneakers uit en dus juist leuk, vind ik. De buitenkant van Texapore materiaal is gemaakt, is de schoen waterdicht en ademend van karakter. Alleen lijkt mij wel lastig om in en uit te doen. Maar uiterlijk ziet er leuk uit. 2022damessnowboots3aa Hierboven is dames snoowboots met ritssluiting. Ik ben in toe soort schoenen want makkelijk in en uit doen. Vandaar dat ik graag voor ritssluiting gekozen.
* Snowboot Jack Wolfskin Women Auckland WT Texapore Boot H Desert Brown White – De kleur en de materiaal denk ik aan UUG maar deze ziet er stevig uit. De ritssluiting aan de zijkant handig om uit en in te doen.
* Snowboot Olang Women Monica Nero – Als ik de buitenkant zie, dan hei..waterproof vandaar dat deze in de wishlist staat en ook natuurlijk de ritssluiting ook. De onderkant ziet er ook stevig uit.
* Snowboot Merrell Women Icepack 2 Zip Polar Waterproof Black – ook de materiaal denk ik aan UGG, soort suede look. Hij ziet er stevig en warm uit. Jammer dat geen in bruine/cognac kleur.
* Snowboot Merrell Women Snowcreek Sport Mid Zip Polar Waterproof Charcoal – Het ziet er leuk uit, anders maar stoer. Er zijn meerdere kleuren beschikbaar.

Hieronder extra erbij toevoegen want ze zijn leuk, niet te hoog en niet te laag. De linkerkant vanwege de prijs (nu in de sale, nou de meeste die ik hierboven noemen staan in de sale) en ook stoer (net als sneakers), als goed ziet, veters en aan de zijkant ritssluiting (geen meer foto`s beschikbaar). De andere is duurder (in de sale ook) maar de materiaal lijkt mij echt waterproof en het lijkt mij lekker comfortabel en warm. 2022damessnowboots3aaa Het wordt lastig om uit te kiezen. Ze zien allemaal tof, leuk en warm uit. Welke dames snowboots zou je kiezen?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Linda

  Stoppen met rommel kopen bij de kringloop, parfum en kleding zo bespaart je meer geld.

  23 March 2022 at 14:52
  • Reply Dhini

   Klopt! Sparen voor andere dingen ook maar geld moet toch rollen. 😉
   Kleding koop ik altijd in de sale dus ook beetje sparen. Eigenlijk koop ik altijd in de sale.

   23 March 2022 at 23:41

  Leave a Reply

  CommentLuv badge