Follow:

Woensdag Wishlist : Jurken Only en T-shirts Vila

Wish
Laatst liet ik mijn een van mijn wensen voor ons huis. Maar vandaag ga ik aantal fashion items laten zien die ik op de webshop Sans-online al een tijdje heb rondgesnuffeld. Kijken jullie mee

Wishlist Jurken Only

Wishlist Sans-Online jurk online
Jullie kennen waarschijnlijk al de webshop Sans-Online. Op deze webshop ging ik naar jurken rondkijken en dit keer ga ik focus aan een merk. Het merk Only weet ik zeker dat jullie ook al bekend. Hierboven heb ik aantal jurken Only uitgezocht die ik leuk vind. Een Leopard print. Eigenlijk ben ik niet zo dol op Leopard printje maar voor veranderingen wil ik toch wel deze printje dragen. Deze jurk met ronde hals en half mouwen. Zeker mij stijl. Love Denim en deze jurk is een light Blue Denim jurk die een punt kraag heeft. De mouwloos is perfect voor de zomer. Ik ben zwak voor bloemen printen en deze zwart jurk met bloemen print trekt mij aandacht en de ronde hals en mouwloos is leuk voor de zomer te dragen. Nog een jurk met bloemen print maar deze jurk heeft korte mouw. Ook leuk jurk vind ik. Ja.. deze jurk zoek ik een tijdje. Een soort sweater maar dan in jurk vormpje.

Wishlist T-shirts Vila

Wishlist Sans-Online villa thsirts
Naast jurken heb ik op andere fashion item rondgesnuffeld zoals blazer, blouse, jeans, t-shirts en nog veel meer. Ik vind het ook om te doen. Lekker even rond kijken. Hierboven verzamel ik aantal t-shirts Vila op mijn wensen. Ik vind stuk per stuk erg leuk en ik fantaseer dat ze mooi staan bij mij. En ik zou gewoon met jeans of broek combineren. Zomer schoenen of sneaker aan. Lekker casual stijl.

Ik vind het zo leuk om op de webshop rond te kijken. Naast het merken Only en Vila verkopen ze ook andere merken zoals Vero Moda, Pieces, Object en nog een hoop merken. Op de webshop Sans-Online vind je kleding en accessoires voor mannen en vrouwen. Wat nog fijn is, hebben ze ook vaak een hele fijne sale.

Heb je wat al gekocht op de webshop Sans-Online?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel samenwerken met bedrijf/merk/webshop. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Gabrielle

  Leuke lijst, zelf vind ik die gele van Only echt super gaaf!
  Gabrielle´s last blog post ..De ultieme route door Zweeds Lapland (7 dagen)

  22 June 2018 at 11:13
 • Reply nicole

  Nee, nog nooit. Maar dat zwarte jurkje rechtsbovenaan vind ik heel mooi.
  nicole´s last blog post ..Netflix: Dirk Gently’s Holistic Detective Agency

  21 June 2018 at 12:54
 • Reply manon

  Ik ken deze webshop niet! Die gele jurk en de blouse met de streepjes zijn heel leuk, goeie wishlists 😀

  21 June 2018 at 10:29
 • Reply Sofie

  Ik ken Only wel maar niet op die website! Tijd om daar verandering in te brengen.

  21 June 2018 at 09:01
 • Reply Elisabeth

  Ik ben helemaal niet bekent met sans-online. Moet eens rond gaan snuffelen!
  Elisabeth´s last blog post ..Tupperware #20: Extra aanbiedingen week 25

  20 June 2018 at 22:45
 • Reply Felice Veenman

  ik bne dol op het merk Villa!

  20 June 2018 at 22:01
 • Reply .frederique

  Ik zou die zwarte jurk wel dragen. Ik kende deze shop niet trouwens

  20 June 2018 at 21:44
 • Reply Teddy

  Wat een leuke kledingstukken allemaal!
  Teddy´s last blog post ..A Beauty Day 4 jaar – foto’s toen & nu

  20 June 2018 at 11:41
 • Reply bychristiana

  Ik vind die zwarte jurk met roze bloemen erg mooi. Zulke modellen vallen ook altijd erg mooi.
  bychristiana´s last blog post ..Review Lavera Firming bodylotion

  20 June 2018 at 07:48
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge