Follow:

Woensdag Wishlist : Jurken Only en T-shirts Vila

Wish
Laatst liet ik mijn een van mijn wensen voor ons huis. Maar vandaag ga ik aantal fashion items laten zien die ik op de webshop Sans-online al een tijdje heb rondgesnuffeld. Kijken jullie mee

Wishlist Jurken Only

Wishlist Sans-Online jurk online
Jullie kennen waarschijnlijk al de webshop Sans-Online. Op deze webshop ging ik naar jurken rondkijken en dit keer ga ik focus aan een merk. Het merk Only weet ik zeker dat jullie ook al bekend. Hierboven heb ik aantal jurken Only uitgezocht die ik leuk vind. Een Leopard print. Eigenlijk ben ik niet zo dol op Leopard printje maar voor veranderingen wil ik toch wel deze printje dragen. Deze jurk met ronde hals en half mouwen. Zeker mij stijl. Love Denim en deze jurk is een light Blue Denim jurk die een punt kraag heeft. De mouwloos is perfect voor de zomer. Ik ben zwak voor bloemen printen en deze zwart jurk met bloemen print trekt mij aandacht en de ronde hals en mouwloos is leuk voor de zomer te dragen. Nog een jurk met bloemen print maar deze jurk heeft korte mouw. Ook leuk jurk vind ik. Ja.. deze jurk zoek ik een tijdje. Een soort sweater maar dan in jurk vormpje.

Wishlist T-shirts Vila

Wishlist Sans-Online villa thsirts
Naast jurken heb ik op andere fashion item rondgesnuffeld zoals blazer, blouse, jeans, t-shirts en nog veel meer. Ik vind het ook om te doen. Lekker even rond kijken. Hierboven verzamel ik aantal t-shirts Vila op mijn wensen. Ik vind stuk per stuk erg leuk en ik fantaseer dat ze mooi staan bij mij. En ik zou gewoon met jeans of broek combineren. Zomer schoenen of sneaker aan. Lekker casual stijl.

Ik vind het zo leuk om op de webshop rond te kijken. Naast het merken Only en Vila verkopen ze ook andere merken zoals Vero Moda, Pieces, Object en nog een hoop merken. Op de webshop Sans-Online vind je kleding en accessoires voor mannen en vrouwen. Wat nog fijn is, hebben ze ook vaak een hele fijne sale.

Heb je wat al gekocht op de webshop Sans-Online?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel samenwerken met bedrijf/merk/webshop. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like