Follow:

YAY zomervakantie! ( verrassing en DJ : Jan – June 2016)

Djess
Gisteren was laatste schooldag. Dit jaar gaan wij even iets anders dan vorig jaar. Dit jaar ben ik van plan samen met Djess naar McConalds en geen planning om een cadeautje te geven maar Djess heeft zo goed op school en zwemles en ook tegelijkertijd zomervakantie vieren want vanaf 8 juli is zomervakantie begonnen.

Met de bus gingen wij naar het centrum en het was lunch tijd dus wij zaten lekker bij McDonalds. Djess besteld of course Happy Meals en ik lekker wrap. Daarna langs de winkels maar ik heb niks gekocht (always twijfel om te kopen, hoewel leuke kleren en de prijs ook aantrekkelijk). Maar ik heb geen idee als ik in de winkel is, heb ik geen zin om te kopen. Toch raar! Dat is niet typisch Dhini. Goed gingen wij daarna naar Intertoys en Bart Smit en bij Intertoys mocht Djess zelf uitkiezen zijn verassing/beloning. En Djess heeft een LEGO gekozen.

Djess`s momenten in de maand Jan tot Juni

jan-feb2016
Januari
– Djess was dapper om sterretje vast te houden
– Een van Djess`s LEGO wishlist uitgekomen.
LEGO 60119
– Zo happy met groot stuk ijst en ik bleef gewoon binnen 😉 brrr!
Februari
– Happy met onze eigen zelf gemaakte huis en saampjes met nichtje in het huisje
Buurman & Buurman filmpje kijken in de bioscoop
– Help voorbereiden voor zijn traktatie op school

maart-april2016
Maart
– Djess rende naar mij toe met heel groot bloemen van papier voor mij. Aaah zo lief hé! Dank je wel lekker ding
– Met Oma op school gezonde pannenkoek bakken en eten
– Tevreden met zijn traktatie die hebben wij samen gemaakt
April
– Dit jaar deed Djess mee met hardlopen samen met zijn school
– IKEA vind Djess leuk om uit te eten 😉 maar ook rondsnuffelen en dit stoel wordt te klein voor hem. Wat tijd gaat hard
– Vorig jaar geloof ik kocht ik deze camera voor zijn verjaardagcadeau. Helaas de scherm veel te klein, wij kunnen niet echt zien. Jammer! Als ik nieuw DSLR Canon 70D heb, zal ik mijn DSLR Canon 600D voor hem zodat Djess leert foto`s maken en die camera mag hem houden

mei-june2016
Mei
– Altijd leuk met de trein reizen. Hopelijk someday kunnen wij iets ver weg met de trein reizen naar Paris bijvoorbeeld.
Mini World Rotterdam bezocht
– Yes! Djess heeft eigen kledingkast en hij helpt ook nog
Juni
– Dit jaar zomerfeest op school met thema Piraat
– In eigen kamer spelen dat doen de laatste tijd.
– Heerlijk om te kijken hoe zoet en serieus Djess bouwspeelgoed Banbao aan te bouwen.

Vorig jaar heb ik half jaar niet geupdated. Hopelijk kan ik dit jaar wel periode juli – december, niet belooft maar ik probeer het.

Fijne zomervakantie allemaal! hopelijk schijnt de zon goed komende dagen zodat wij kunnen even genieten van de zomer en ik heb er zin in om te BBQuen.

Geef je jou kind(eren) ook een beloning/verrassing?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Lonneke

  Heerlijk dat de vakantie bij jullie begonnen is. Morgen is de laatste dag van school voor mijn dochtertje. Ik moet zeggen dat mijn dochtertje het echt heel jammer vind dat het vakantie is hahah. Maar we gaan ook leuke dingen doen.

  10 July 2016 at 12:44
  • Reply Dhini

   Ja…lekker! Maandag is de laatste schooldag, een beetje raar dag 😉
   Aaah ha..ha… dat betekent ze heeft echt er zin in op school. Mijn zoon toen ook vond jammer maar nu juist kan niet wachten op vakantiedagen dus het komt ook, denk ik bij jou.
   Dat geloof ik…Heb je al leuke plannen?

   11 July 2016 at 07:45
 • Reply Deb

  Wat lekker dat jullie al zomer vakantie hebben. Bij ons begint de vakantie aankomende vrijdag. Meestal geef ik geen kado als de vakantie begint, maar gaan we wel lekker uit eten. Alexia heeft al veel kado’s gehad voor afzwemmen en goed rapport. Ze kreeg een mooi bureau en stoel Ik vind het een leuk idee om naar de MC Donalds te gaan op de eerste vakantie dag. Misschien doen wij dat ook vrijdag. Hebben jullie nog vakantie plannen? Fijne zondag.
  Deb´s last blog post ..Comment on Win OPI Alice in Wonderland Through the looking glass mini set! by Lies

  10 July 2016 at 07:49
  • Reply Dhini

   Ja…lekker hoor! Aah..dat moet even geduld hebben. Dat is leuk bureau en stoel als cadeautje. Hier is ook nodig bureau en stoel. Hopelijk hebben wij tijd om Djess`s kamer te veranderen.
   Ja..leuk en lekker McDonald 😉
   Jij ook fijne zondag

   11 July 2016 at 07:47

  Leave a Reply

  CommentLuv badge