Follow:

Zalando haul en win shoptegoed t.w.v. 50euro


Tas..tas…tas…tas…deze danst in mijn hoofd. Ja.. ik wil een tas van merk Mischa Barton. Even korte verhaaltje…toen ik bij Zalando bestelde, was ik vergeten mij afleveradres te veranderen en dus ging het pakketje naar mijn oude adres. Gelukkig heeft mijn oude buurman alles geregeld. Dank je wel Jakob!

Er zijn nieuwe collecties binnen bij Zalando, zoals allerlei t-shirts en ook nieuw collectie tassen o.a. van Mischa Barton.

de voorkant


de achterkant


Ik wil al lang een tas van Mischa Barton ANTOINETTE (Handtassen – Bruin) en nu heb ik hem. Ik ben er heel erg blij mee. Het buitenmateriaal is van Polyurethaan, de tas zelf is niet zwaar dat is natuurlijk fijn, niet te hard en ook niet te zacht. Met ritssluiting vind ik het handiger zodat de inhoud er niet per ongeluk uit kan vallen. De voering is van textiel met een paars kleurtje en er zitten vakken in voor mobiele telefoon en een ruimte binnenzak met ritssluiting…handig! De hoogte van de tas 28 cm en de wijdte is 13 cm – perfecte grootte. En wat het leuk is, is het hengsel. Dat wilde ik zo graag alleen jammer dat het hengsel korter of langer gemaakt niet kan worden. Voor een kleine vrouw net als ik, , is het hengsel helaas te lang. Verder heb ik er geen spijt van dat deze tas heb besteld.

CLOSE
Om mijn site te vieren heb ik een winactie voor jullie. Twee winacties zijn al afgelopen, de derde is nog open (dus doe mee) en vandaag win je een shoptegoed Zalando ter waarde van €50

Wat moet je doen?
1. Laat een reactie in dit artikel dat je mee doet “Ik doe mee
2. Het zou lief zijn als je dhini.nl blogloving volg en like it dit artikel. Thank you!
3. Beantwoord de vraag : “Welke producten bij Zalando danst in jouw hoofd?” Ik ben erg benieuwd naar
4. Als facebook en twittter hebt, like it Zalando facebook en volg @ZalandoNL twitter
3. Tweet dit winactie. Dank je wel!

Extra kans
Like it facebook/dhini.NL (let op facebook/dhini.NL niet facebook/dhini.vheeren)

De winactie loopt tot 11 maart 2012. Ik neem contact op met de winnaars na afloop. Succes!

Share
Previous Post Next Post

You may also like