Follow:

Zapp4kids boekenpakket “Wickie de Viking”

 photo 2015Boek1aa_zpszwm8k9jx.jpg
Een tijdje terug schreef ik een review over kinderboekjes van Joy4Kids, waar je een kinderboeken abonnement kan afsluiten. Vandaag laat ik jullie kennis maken met een nieuwe kinderboekenclub genaamd zapp4kids.

Zapp4kids
Zapp4kids is een boekenclub boekenclub waar je kinderen TV kijken, leren, lezen
en schrijven combineren!. Deze boekenclub is speciaal samengesteld voor kinderen in de leeftijd 3 t/m 7 jaar en de boeken zijn altijd van bekende gezichten van populaire TV kinderseries zoals Cars, maya de bij, Frozen en meer.

Een paar dagen terug ontving Djess een pakketje met daarin twee boekjes. Het thema van november was Wickie de Viking en Djess ontving een leuk lees- en doeboek. Deze maand (december) is Maya de Bij het thema. Het wickie de Viking leesboek heeft een mooie dikke stevige kaft vol met mooie illustraties van Wickie en zijn vrienden.

De titel van deze thema Wickie de Viking is “Tegen de wind in”, waarvan de papieren bladzijde van een goede kwaliteit zijn. Het staat vol met leuke en spannende verhaaltje net zoals in de filmpje. Djess weet het hoe Wickie de Viking doet om goede ideeën te krijgen. Beide zijn neus aanraken en “ah…ha… ik heb een idee”.

 photo 2015Boek1a_zpsqmfhxcfk.jpg
Het kleurboek dat in het pakketje zit is ook van een goede kwaliteit. Leuk om de kleuren gelijk te kennen en leren. In de kleurboek staat een klein ingekleurde afbeelding zodat je kind de tekening na kan kleuren. Djess houdt nog niet zo van kleuren maar met het Wickie de Viking pakket is hij toch druk aan de slag geweest. Trots liet Djess zijn creatie zien!

 photo 2015Boek1aaa_zps4nvvwlt4.jpg

Met Zappkids boekenclub kan je maandelijks 2 leuke boeken ontvangen voor een zeer aantrekkelijk tarief. Bovendien kun je nu je eerste pakket al voor €4,95 ontvangen. De kinderboekenpakket bestaan uit 2 boeken met merken van o.a. Studio100, Disney, KRO kindertijd, Nick Junior en Zapp. De betaalmethode voor het kennismakingspakket verloopt met iDeal en het pakket wordt vervolgens binnen 5 werkdagen geleverd.

Probeer nu het Wicky pakket uit voor enkel €4,95, inclusief verzendkosten !!

Blijf op de hoogte van Zapp4Kids door deze Facebookpagina te liken.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
   
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like