Follow:

Ze heeft de berichtje gelezen

Toen ik nieuws over overleden van mijn vader hoorde/las, stuurde ik meteen berichtjes naar mijn jonge zusje Ewie. Eerste bericht zonder tekst, alleen in de onderwerpen “Onze vader is overleden op 2 januari 2012”. Dat is het! Tweede heb ik ook niet veel geschreven “Onderwerp : Penting (belangrijk)” Daarna schreef ik dat onze vader is overleden op 2 januari 2012 en hij wilde graag met jou ontmoeten.”

Vanavond zag ik dat ze mij berichtje al geopend. Dat betekent heeft ze gelezen. Ik ben erg benieuwd of ze mijn moeder of mijn oude zusje belt. Dus morgen ga ik mijn familie skypen. Wij zijn erg niet leuk dat ze helemaal niet meer wilt contact met ons. Of eventjes mijn ouders bezoeken. Ik ben zelf erg spijt van dat niet gedaan. Helaas door allerlei dingen kan ik niet komen mijn familie bezoeken. Gelukkig heeft mijn familie begrijpt het dat en wij skypen en videogesprek doen zo mijn vader heeft Djess wel gezien via video, alleen knuffel hem helaas niet.

Verder ben ik erg nieuwsgierig hoe ze reageert toen mij berichtje las!

Share
Previous Post Next Post

You may also like