Follow:

Ze zijn zuper blij met…

Gisterenavond kon ik niet hun sykpen. Ik heb geen idee wat is er aan de hand met skype…de beltegoed loopt wel maar hoorde ik niks hun stem. Irritant…Ik wilde met hun kletsen.

Vanmorgen probeer ik nog een keer en nog steeds dezelfde problem. :kwaad:
We kunnen wel sms-en maar ik wil met hun praten. Ik hoop de skype weer werken.

Oja…Sms van myn oude zus…Ze is heel heel superblij en myn moeder ook met alles die ik naar hun gaf. Myn nichtje en neefje kunnen nu foto`s maken en myn oude zus is blij met die lipsticks. En dat ben ik heel super duper blij om te weten. En ik wil weer wat leuks voor hun geven 😀

Net bel ik weer nog een keer myn oude zus (haar mobiel) en he..he…kan nu kletsen. Maar telefoon naar myn moeder kan ik nog niet 🙁 (erro nog steeds). Raar..! ..dat is toch vervelend want het is alleen maar beltegoed kosten.

Share
Previous Post Next Post

You may also like