Follow:

Zegt het met fruit

2017_Florient1aa
Zegt het met de bloemen dat heb ik vaak gelezen of gehoord maar ik hoor nog nooit iemand zei “zegt het met fruit” of dat klinkt niet fijn of niet leuk of gewoon past het dat niet. Maar achhh het maakt mij niet als maar de ontvanger blij zijn. Met de bloemen worden mensen vrolijk van en met de fruit worden mensen gezond van. Want in de fruit zitten vol vitamine. Zoals jullie weten eet ik graag fruit en alles fruit lust ik wel. Vandaag vertel ik over fruitmandje. Lees je mee

2017_Florient1aaa
Een paar dagen terug ben ik benaderd door webshop Floriënt Express om wat zelf uit te zoeken. Floriënt Express bezorgt de verse boeketten bloemen, fruit manden en andere leuke geschenken. Ik heb voor fruitmand met wijn gekozen. Het fruit wordt verpakt in een echte rieten mand. Er zitten aantal fruiten zoals appels, kiwi’s, peren, sinaasappels en druven. Ook zitten er aantal extra bij walnoten en een fles wijn. Voor de wijn kan je zelf kiezen welke wijn wilt je liever hebben. Kies je voor rode, rosé en witte wijn Ik heb voor de rode wijn gekozen.

2017_Florient1a
Ik vind superleuk om zo`n mandje ontvangen met gevulde fruit. Ook kan je persoonlijke boodschap schrijven op de kaart. En wat ook leuk is dat je de mandje weer kan gebruiken zoals voor handdoeken, tijdschriften. Zoek je of wil je graag een fruitmanden, bloemen boeketten of andere leuke geschenken laten bezorgen? Je kunt terecht bij Floriënt Express want daar zijn er zijn aantal varianten fruitmanden en boeketten bloemen en andere leuke geschenken. Genoeg keuze dus!

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like