Follow:

Zelfgemaakt armbandjes – Good2get.nl

Untitled
Zo lief en leuk dat Good2get.nl mij en mij blog herinner en ik mocht twee armbandjes voor mij site reviewen. Inmiddels heeft ze nu twee webshops ..woow wat goed he van ze. Eerste webshop is jullie misschien al bekend Good2get.nl en de tweede webshop is speciaal voor jongens

Untitled
Deze armband met etnische stof is van leer, touw, geweven lint met patroontje. De sluiting is handig – schuifknoop, past dus zowel smalle als bredere polsen. De armbandje is niet hard en vrolijk met die gekleurde patroontje. Deze armbandje kost €4.95

Deze zwart stoer is ook van leer met handige schuifknoop om makkelijk aan en uit te doen. €3.50
Untitled
Wat ik fijn vind is dat de armbandjes zijn heeft handig schuifknoop sluiting.

Untitled
Dj vindt deze armbandje mooi, alleen nog te breed voor zijn pols
Untitled
Heel leuk armabandje vooral die met gekleurde bloemen erop. Die is wel onze favouriete. De zwarte armbandje is gewoon simpel, meer voor jongen denk ik die meestal gewoon niet te veel poes pas.

Wilt je eigen armbandje naar je wensen of ideen en of vragen, neem dan gerust contact die je op “handwerk in opdracht” vinden.

Alle spullen zijn handgemaakt met plezier en liefde. Er zijn leuk en schattige dingen op Good2get.nl vinden. GRATIS verzending vanaf €20 en minder dan 20 euro is maar €1,99 verzendkosten. GRATIS inpakken als cadeau. Veilig betalen (iDeal, Paypal). Zending als brievenbuspost en Snelle levering uit voorraad.

Good2get on Facebook, Pinterest

Vandaag is zeven nailpolish op Deb site verschijnen

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like