Follow:

Zin in jurkje

Helaas is het weer niet zo meer warm net als afgelopen dagen. Eigenlijk heb ik zin in om jurkje te dragen. Mijn plan van vandaag is…samen met Djess even in de winkels rondsnuffelen maar ik denk dat niet door ga want ik heb geen zin in om te gaan maar de ene kant wil ik graag naar centrum. Twijfelaar ben ik he! Dus nog geen idee eigenlijk..! of lekker cupcake bakken..dat kan ook nog! hmmmm denk ..denk..denk…nou kijk maar straks.

Toch maar even over gisteren ga ik vertellen (even kwijt). Gisteren liet ik Djess op peuterzaal alleen. Ja… Ik kus Djess en dag zeggen maar Djess was bezig met autootjes. Toen thuis aan het bezig schoonmaken, rink de telefoon van juffvrouw dat Djess om half 11 mag ophalen want volgens haar is nog te lang voor Djess. Maar het ging goed, bedoel niet zo voortdurend huilen, alleen af en toe nog steeds mij roepen. Om half 11 fietste ik en haalde Djess op. Djess was buiten aan het spelen en toen hij mij zag, huilde Djess gelijk “mama…mama…” Wij gingen fietsen en ik gaf Djess lekker bakje peer en een pakje chocomelk. En zijn gezicht was weer stralend 😀

En hoe was het bij jullie?
Wearing :
Jurkje – H&M | Armbandje : Notonthehighstreet

Share
Previous Post Next Post

You may also like