Follow:

Zo trost op Djess

Vorige week (om precies te zijn op 11 augustus 2013) vroeg Djess mij plotselling dat hij graag in de toilet poepen. Ik dacht toen een grapjes van hem was maar ik nam hem toch gewoon naar toilet en speciaal extra toilet voor kleine billetje erop lagen op de toilet en ik pakte Djess en liet daar zitten en ja hoor…hij doet het. Geweldig! zo trost zijn wij.

Djess
Zoals belooft en als beloning krijg Djess van mama Dhini een cadeautje een autootje Cars “lighting Mcqueen”. Als Djess in toilet weer dan van papa Arjo cadeautje krijgt.

Mijn Djess wordt groot.
Af en toe plast/poept hij per ongeluk of met opzet in zijn broek maar ik vertel hem..het zou fijn en makkelijk zijn als in de toilet plas en poepen. En gelukkig doet hij nu heel goed en soms zelf broek uitdoen en zelf naar de toilet rende.

Nu naar volgende stap…mini fiets!

Share
Previous Post Next Post

You may also like