Follow:

Zonder titel

Om half tien lag Ik vannacht al in de bed. Ik voel me grieperig, myn hoofd duizelig, energieloos en slaperig. De laatste tijd ga Ik altijd laat naar bed. Vandaar dat Ik zo slaperig ben. Gisteren heb Ik niet blogpost geplaats want myn ogen konden niet toen open dan maakte myn hoofd ook beetje njoet2xan. Ik wilde gisteren wat schrijven maar kon niet uit.

My blogpost van vandaag zonder titel want de titel komt niet uit myn hoofd 🙄

Vandaag gaat beter dan gisteren maar grieperigheid voel Ik me nog steeds en ook slaperigheid maar niet zo erger dan gisteren. Dus iets stuk beter.

Wat Ik wil op dit moment, lekker niks doen. Ik heb geen dit..dat…dit…dat… doen. Ik herinner mij toen myn oude zus van de eerste kindje zwanger was, lag ze altijd in de bed. Ik zag en zei tegen mezelf toen wat ze lui, zeg! maar nu begrijp Ik want Ik wil ook zonder verplichtingen zoals, moet naar werk, moet koken enzo.
Gelukkig was ze klaar met studie (dus hoefde niet meer naar school), hoefde niet naar werk want ze had toen nog geen werk. Ze hoefde niet koken want in myn land (Indonesia) kan makkelijk wat eten halen. Overal veel lekker waroeng. En hier moet zelf koken want geen waroeng nasi goreng, sate kambing, soto ayam, padang (oh… Ik wil naar waroeng padang andalas in Yogyakarta, zo lekker daar :yumie: ). Ik wil lekker eten zonder moet eerst koken, op dit moment geen zin in om te koken.

Maar helaas kan Ik niet lekker rustig luieren want Ik dit..dat…dit.. doen. Oeps sorry dat Ik zo zeuren (always).

Hebben jullie ook last van tijden zwangerschap? of lig alleen bij mij?

[tip]Er is winactie op Beautyblog Hones Beauty? Nieuwsgierig? Klik op de links[/tip]

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like