Follow:

Fashion friday : NISHITA-Mocca shoes

 photo 2016FFShoes1aaaa_zpsyu3xliec.jpg
Schoenen? Nooit genoeg om te hebben. Vandaag show ik mijn nieuw schoenen

 photo 2016FFShoes1aa_zpsthnb6zfx.jpg
 photo 2016FFShoes1a_zpsnwggltrd.jpg
Mijn planning wil sneaker en of enkel laarzen maar mijn oog viel op deze S.Oliver schoenen. Met shoptegoed die ik een tijdje geleden kreeg, bestelde ik deze modische en stoer schoenen. Deze schoenen is van synthetische schacht in de kleur bruin en heeft een een sportieve model. Het model Nishita heeft een textielen binnenvoering. Ik heb ze in maat 37 en de zijkant van deze schoentjes NISHITA-Mocca omhoog doen of liever net als hier op de foto`s. Leuk casual schoenen. Het zit comfortabel, alleen iets te ruimte voor mij maar dan niet zo weg, oplossing…dikke sok aan.

Wat vind je van deze schoenen?
 photo 2016FFShoes1aaa_zpsmyogs8sf.jpg

Fijne dag en geniet ervan
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like