Follow:

Parfum : Betty Barclay Pure Pastel Rose

2018 Betty Barclay
Recent kreeg ik een Parfum van het merk Betty Barclay Pure Pastel Rose. In dit artikel ga ik vandaag aan jullie vertellen wat ik ervan vind. Benieuwd naar de geuren? Lees dan even dit artikel.

2018 Betty Barclay
De parfum verpakt in een wit en licht roze doosje. De parfum heeft cute flacons in roze pastelkleurtjes van 20ml. Betty Barclay Pure Pastel Rose ruikt naar fris en licht roze geurtje. De roze geurtje ruik ik weinig in deze parfum maar ik vind het persoonlijk niet zo erg.

2018 Betty Barclay
Betty Barclay Pure Pastel Rose heeft fris licht roze geurtje. Een parfum die je dagelijks kan dragen voor overdag of avond. Maar ik vind persoonlijk lekker voor overdag te dragen. Deze parfum is echt perfect voor zomer. Het blijft de geurtje na een paar uur vervliegen. Dus doe je gerust om nog een keertje de parfum te sprayen. Houd je van luchtig fris geurtje is deze geur voor jou. De geuren van Betty Barclay te koop bij de drogisterijen en in parfumeries of online.

Liefs,
Dhini

  
Volg mij : Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like