Follow:

Roots Only applicator (selfie bottle)

 photo 2016rootsonly1a_zps4wzkuufg.jpg
Selfie? maar deze keer laat ik jullie kennis maken de selfie bottle met . En misschien vraag je wel, maar wat is de selfie bottle? Gauw dus snel verder lezen

 photo 2016rootsonly1aa_zpsjsmx63aa.jpg
De selfie bottle 120 ml is de uitvinding van Bonnie Steen; een vrouw uit Calafornia die een oplossing zocht om haar uitgroei bij te werken. De bottle zit in een doosje met daarop wat informatie en handig instructies afbeeldingen zo zie je hoe deze bottle kan gebruiken.

 photo 2016rootsonly1aaa_zpsvsoot6p8.jpg
De fles is van plastic met kam deksel. Wanneer je de deksel kam de binnenkant draait, zie je een kleine gaatjes. Ik vind superhandig uitvinding want tja sinds ik grijze haar heb, moet ik regelmatig verven. Ik verf meestal zelf en met dit flesje wordt stuk makkelijker, snel en niet knoeien. Maar je kunt hem ook gebruiken om je favoriete oliën of andere haar producten in te doen.

 photo 2016Selfie1aa_zpskgglbabs.jpg
 photo 2016Selfie1a_zpsxqm1br5i.jpg
Ik ben zeker enthousiast over dit flesje. Je kunt het flesje schoonmaken en weer gebruiken voor andere haar producten zoals ik bovenaan al genoemd maar ook bijvoorbeeld voor je DIY conditioner. Dit Selfie bottle is nu ook in Nederland webshop Supernaturals en Castorolie te bestellen. Hij kost € 14,95 per stuk

Wat vind je van deze uitvinding?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like