Follow:

Disclaimer

PR/WEBSHOPS Samples/producten
Op my site Dhini.nl post ik regelmatig reviews/swatches de producten die ik heb uitgetest. Sommige producten koop ik zelf en ook krijg ik de producten opgestuurd van PR-bureau en of de webshops voor review/swatches.

Samenwerkingen

Regelmatig werk ik samen met PR-bureau en bedrijven die ik bij mijn merk vind passen. Hoewel een samenwerkingen niet de inhoud van mijn blog of mijn mening beïnvloedt, wil ik hier wel graag open over zijn naar mijn bezoekers toe. Als een blog een samenwerking is vermeld ik onder het artikel “Dit artikel is samenwerken” | “Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.” omdat vermelding van gesponsorde artikelen verplicht is sinds 2014 door de Reclamecode Social Media.

In de post/artikel bevat er ook soms Affiliate links, via zo’n link dan verdien ik hiermee een kleine commissie. Dank jullie wel!

Algemene Voorwaarden Winactie

Met heel veel plezier organiseer ik diverse winacties op dhini.nl. Dit doe ik in vrijwel alle gevallen in samenwerking met PR-bureau, fabrikant en webshops, die de prijs beschikbaar stelt. Hierdoor ben ik afhankelijk van hen voor het leveren van de prijzen. Om teleurstellingen te voorkomen aan ieders kant te voorkomen heb ik een paar voorwaarden opgesteld voor deelname aan de winacties

– Alle prijzen worden beschikbaar gesteld door bedrijven/PR-bureau. We doen ons best om ervoor te zorgen dat winnaars hun prijs naar tevredenheid ontvangen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid op ons nemen voor leveringsproblemen.
– Deelname mag alleen vanaf 18 jaar of ouder.
– De winnaar van een winactie krijgt een prive bericht waarop binnen 48 uur gereageerd, anders wordt er helaas een andere winnaar gekozen.
– De winnaar wordt geloot met behulp van onlinenaamloten
– Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd
– Veel succes met de winacties!

Contact mij : dhininl@yahoo.com

Zie ook mijn privacyverklaring mbt het verzamelen van persoonlijke gegeven

Privacy verklaring

Share