Follow:

Disclaimer

PR/WEBSHOPS Samples/producten
Op my site Dhini.nl post ik regelmatig reviews/swatches de producten die ik heb uitgetest. Sommige producten koop ik zelf en ook krijg ik de producten opgestuurd van PR en webshops voor review/swatches.

Samenwerkingen
Regelmatig werk ik samen met bedrijven of organisaties die ik bij mijn merk vind passen. Hoewel een samenwerkingen niet de inhoud van mijn blog of mijn mening beïnvloedt, wil ik hier wel graag open over zijn naar mijn bezoekers toe. Als een blog een samenwerking is vermeld ik onder het artikel ‘Dit artikel is samenwerken’ | Dit blog/artikel bevat een opgestuurd product(en) | ‘Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.” omdat vermelding van gesponsorde artikelen verplicht is sinds 2014 door de Reclamecode Social Media.

In de post/artikel bevat er ook soms Affiliate links, via zo’n link dan verdien ik hiermee een kleine commissie. Dank jullie wel!

Voorwaarden winacties
– Alle prijzen worden beschikbaar gesteld door bedrijven. We doen ons best om ervoor te zorgen dat winnaars hun prijs naar tevredenheid ontvangen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid op ons nemen voor leveringsproblemen.
– Deelname mag alleen vanaf 18 jaar of ouder.
– De winnaar van een winactie krijgt een prive bericht waarop binnen 48 uur gereageerd, anders wordt er helaas een andere winnaar gekozen.
– Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd

Contact mij : dhininl@yahoo.com

Share