Follow:

Dabba – revitalizerende lichaamsolie

 photo 2017Dabba1aa_zpsbeftwk1c.jpg
Olie voor beauty is al bekend. Er zijn varianten olieverzorging voor gezicht en voor lichaam. Dabba is nog onbekene merk voor mij en ik testte hem. Vandaag blog ik hierover. Lees je mee


 photo 2017Dabba1aaa_zps4ltnl4c4.jpg
Dabba – revitalizerende lichaamsolie zit in een bruine flesje met zwarte dopje.

 photo 2017Dabba1aaaaa_zpscedvxvlx.jpg

 photo 2017Dabba1aaaa_zpskbma0io1.jpg
Wanneer ik de Dabba – revitalizerende lichaamsolie flesje open, ruik ik de bekende geur, munt luchtje. De geur denk ik naar algemene tandpasta geurtje. Ik zelf hou van munt geurtje. Deze warm munt geurtje is niet storen en geeft juist vol energie. Dabba lichaamsolie bevat waardevolle biologische oliën en extracten van planten, 100 % Natuurlijke en Biologische ingrediënten. De olie zelf is een beetje aan dikke kant maar het snel door de huid opgenomen. Na douche of een bad smeer ik deze lichaamsolie op mijn natte huid. Mijn huid heerlijk zacht aanvoelen, geen vet en plakkerig.

 photo 2017Dabba1a_zpsplo6stuc.jpg
Dabba lichaamsolie vind ik een fijne product. Dankzij een warm geurtje krijg je warm gevoel van en hydrateert de huid. DABBA Revitalizerende Lichaamsolie kost €19,90 (100ml), Bestel je op webshop vanamo.be

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like