Follow:

Garnier Cleansing: Micellaire Reinigingsgel

 photo 2017GarnierSkinActiva1aa_zpsm9mul2la.jpg
De nieuwe Garnier Micellaire Reinigingsgel zijn er in twee verschillende varianten. Er is er één speciaal voor de gevoelige huid en er is er één voor de gecombineerde tot gevoelige huid. Hieronder blog ik meer over. Lees je mee


Garnier Skin Active is altijd op zoek naar manieren om jouw reinigingsroutine nog makkelijker te maken. Dat begon met Micellair Reinigingswater en de Micellair Reinigingswater – in – olie. Nu heeft Garnier twee Micellair reinigingsgel voor gevoelige huid en gecombineerde tot gevoelige huid.

 photo 2017GarnierSkinActiva1ab_zpsbvxijxg8.jpg photo 2017GarnierSkinActiva1abb_zpsqn3x5je8.jpg
Garnier Micellaire Gelwash Sensitive Skin zit in een transparant verpakking met roze accent. Wat fijn vind is dat deze een handige pompsysteem. Deze gelwash is voor een gevoelige huid, is de gelwash verrijkt met natuurlijke, hydraterende glycerine.

 photo 2017GarnierSkinActiva1ac_zps7i3qcnmm.jpg photo 2017GarnierSkinActiva1acc_zps3r46krjn.jpg
Garnier Micellaire Gelwash heeft exact dezelfde verpakking met de Garnier Micellaire Gelwash Sensitive Skin maar bij deze heeft groene accent. Deze gelwash is voor een gecombineerde tot gevoelige huid, is de gelwash verrijkt met zuiverend zink.

 photo 2017GarnierSkinActiva1a_zps8aw7hz2e.jpg
Beide reinigingsgel verwijdert alle make-up op je gezicht van oogschaduw, mascara tot lipstick. De formule is zacht voor huid en ogen. Het product is verrijkt met natuurlijk druiven-extract en micellaire technologie, waarbij de micellen vuil als magneetjes aantrekken. Je was je gezicht van alle make-up af in een behandeling en je hoeft het niet hard te wrijven. En je kunt deze reinigingsgel onder de douche gebruiken, dat doe ik regelmatig. Het maakt mijn huid goed schoon hoewel in een simpele handeling en je hebt geen wattenstaafjes nodig. Wat ik Wat ik nog fijn is dat de verpakking van plastic en dus handig om op vakantie of weekendje mee te nemen. Garnier Cleansing: Micellaire Gelwash kost € 5,49 (200ml) per stuk. Shop je ze bij drogisterijen.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like