Follow:

Lush Calacas Jelly Gel shower & Bath


Hier heb ik er twee lush producten voor reviewen. In de gele zakje is Lush Calacas Jelly Gel Shower & Bath die ik ga dus vandaag reviewen. En de andere is Lush Lady Catrina soap die ik ga apart reviewen.

Toen ik deze producten uit de doos opende, ruik ik gelijk naar heerlijk geurtje. Zo lekker! Zo benieuwd en nieuwsgierig ga ik meteen kijken en graag wil ik beide tegelijk gebruiken. Maar toch niet want ik wil eentje bij eentje gebruiken. En ik was erg nieuwsgierig wat zit er in de gele zakje. Toen ik opende….ik ruik naar frisse geur..lekker. Jelly shower..ik geloof dat ik nog nooit geprobeerd. Zijn jullie benieuwd ..klik dan verder…

De ingrediënten staat op zijkant van de potje

Stevige en transparant verpakking zodat je de inhoud kan zien. De jelly ziet er lekker uit (ik denk aan agar-agar(Agar-Agar is een vegetarisch geleermiddel)/pudding maar dan kan opeten)). Door de geur zou ik hem opeten..lekker fris en iets zoet. Goddelijk geurtje!


Als je goed kan zien..Deze jelly heeft de vorm van een doodshoofje (zoals op foto hierboven). De shower jelly kan je met verschillende temperaturen te gebruiken: uit te vriezer, uit de koelkast en gewoon op badkamertemperatuur. Alle drie temperaturen vind ik fijn maar uit de vriezer vind ik heerlijker want hij wordt koud maar toch niet koud onder warm shower en het ruik zo lekker. Hij ruikt naar limoen en ziet er ook aloë vera in om een geïrriteerde huid te kalmeren. Het maakt mijn huid lekker zacht en fris. Je kan maar weinig gebruik want schuimt het goed met sponsje of puff, zonder puff of sponsje glijd de jelly snel vallen. Dus ik gebruik liever met puff of sponsje om deze heerlijke jelly shower te gebruiken. De geur blijft lichtjes hangen. Ik ben er echt verslaafd aan. love it!

Omdat hij in de limited edition voor Halloween zit is de Calacas op lush webshop maar voor even, op is op! dus gauw snel Calacas jelly gel shower & bath shoppen. Het kost €5,50/100g bij Lush.nl of in de winkel kopen. Hou je van fris en iet zoet geur…is deze jelly gel voor jou?

Share
Previous Post Next Post

You may also like